امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 241

(04-06-2015، 17:46)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:45)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:43)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفف فردا میـام !
جيــــغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ ^.^

عــآليه :‌)

فَقَط لُـدفـاً اَز سَرِ ظُهــر بيـآ كِ زيـآد بـآ هَم بـآشيم ..خُ؟
واسه صبحونه میام گلم ._.

مربای البالو حتما داشته باشیـد :|

صُبِ جُمــه ؟‌:‌|

مَن صُبَــم سـآعَت 12. 1 .. صُبِ تُ سـآعَت چَنـده؟

جِدَنــي اَز صُب ميــــآي؟‌^_^
Cats are answer to everything                           

گفتگوی آزاد نسخه 241 163
 سپاس شده توسط bieber fan ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(04-06-2015، 17:47)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَشهدین همه ؟ :/

تهرانی آ مُنقرض شدن :|
هنوز یهـ بچهـ با مرام ~تهرونیـــ× پِیدا میشهـ آبجی چی فِک کردی!..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(04-06-2015، 17:48)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:47)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترانس ._.

گُزار ._.

تو امـ عین رُزی گُراز شدی ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(04-06-2015، 17:48)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:40)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:38)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوسک تو اتاقم بود
جیییغ
بیژورررر

هع تو هم میترسیــ!
من نشستهـ بودم ناگهان ابجیم گُفت! سوسسسسک منم گفتم اهههههاههاهاهاهاهاهاها فرار کردم!
بعد دیدم این دروغ میگهـ بچهـ چهار سالهـ! با من شوخی خرکی میکنهـ! =|

پسر ندیده بودم از سوسک‌بترسه
بِ مَرگ رفیقم! مَن فقط تو ایــن دُنیا از سوسک میترسمــ!
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
(04-06-2015، 17:48)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:46)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:41)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام :V ?
داداش اینا بهـ ما میگن حیوون! 
بری اونجا قَلّادهـ میبندن دور از جون بهـ گردنت! ._.
الان حیوون کمه ._.  اگه میخواستم باشون برم باس از خداشونم باشه :>
با ی سوسک همشونو مهار میکنم |: ._.
اَمیر .. عَمم میارماااا  ..      ((=
 بیار ._. اصن تفنگ بیار :>
من فقط سوسک :>
 سپاس شده توسط bieber fan
(04-06-2015، 17:45)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:43)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآي فـآطي؟‌فَردآ ميـآي خـونَمون؟‌يـآ مَن بيــآم؟‌:‌|

منم میام عارفِ ..  :|

جِـداً َگِ خــواستي تُ‌اَم بيـآ ..

ميخـوآييم فيزيك بِكــآريم.. ببينيــم چي دَر ميـآد :‌V
Cats are answer to everything                           

گفتگوی آزاد نسخه 241 163
(04-06-2015، 17:50)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2015، 17:48)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترانس ._.

گُزار ._.

تو امـ عین رُزی گُراز شدی ._.
._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
مُجهــَـز برو!
آقا امیــر
ایـنا تَک بهـ تَک نمیان مردونگیــ حالیشون نمیشهـ!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، bieber fan
حس چت نیست ._. 
بای ملت :>
و من الله توفیق ._.
فاطی .. عارفِ .. مَرضی .. اَمیر --->بیشور :*

خُدافِظ بَچه ها ..  (:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Cigarettes.at.daybreak ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان