امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(08-06-2015، 19:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 19:13)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع منو ترس حالا این طور شد امشب امتحانش میکنم‎=)‎
پ از فردا بت میگم کوکب خانوم‎=)‎

اگه تو امتحآنش کُنی من اسمم و میزآرمـ کوکب .. :|

این خط --> _____________

اینمـ یه خط دیه .. --> _______________

من میرمـ .. خدافظ !
.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
آگهی
(08-06-2015، 19:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 19:13)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خط --> _____________

من میرمـ .. خدافظ !

من تاحالا شاید ۵ بار احضار روح رو انجام دادم ... ی بار تو قبرستون امتحان کردم ... هیچی نشد چرا فکرا بقیه رو مشغول میکنی آخه ؟ ._.
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 105
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
امیر فک کنم گفتی یارو تومور داشت ! |:
سلام ملت :> 
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
سلامـ ملت :||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفـتـگـوی آزاد » 242 « 105
 سپاس شده توسط CTG ، MONA-GH ، Mr.Robot
سلام ._.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mr.Robot
تومور خوش خیم بوده  :rum:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
لوسی ._. :|

(08-06-2015، 19:26)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2015، 19:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خط --> _____________

من میرمـ .. خدافظ !

من تاحالا شاید ۵ بار احضار  روح رو انجام دادم ... ی بار تو قبرستون امتحان کردم ... هیچی  نشد چرا فکرا بقیه رو مشغول میکنی آخه ؟ ._.

اینآ رآه ُ روش دآره :|

همینطوری بری دوتآ آیتُ الکرسی بخونی بعد بگی ای روحآ بیآید نی کِ ! :|

بعضی از روشآ اصن درست نی ُ کآر نمیکُنه ! :|
ولی بعضی از روشآمـ کآر میکُنه ! :|
 سپاس شده توسط CTG ، MONA-GH
خانوم جن :||
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(08-06-2015، 20:37)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم جن :||

پرنسس جن هآ بهتره :|

زن سلمان بن دآوود ( چی بود ؟ :| )
 سپاس شده توسط CTG
(08-06-2015، 20:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوسی ._. :|

(08-06-2015، 19:26)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خط --> _____________

من میرمـ .. خدافظ !

من تاحالا شاید ۵ بار احضار  روح رو انجام دادم ... ی بار تو قبرستون امتحان کردم ... هیچی  نشد چرا فکرا بقیه رو مشغول میکنی آخه ؟ ._.

اینآ رآه ُ روش دآره :|

همینطوری بری دوتآ آیتُ الکرسی بخونی بعد بگی ای روحآ بیآید نی کِ ! :|

بعضی از روشآ اصن درست نی ُ کآر نمیکُنه ! :|
ولی بعضی از روشآمـ کآر میکُنه ! :|

کار نمیکنه (: ...
من تا حالا با یک جن گیرم صحبت کردم ... گفت اکثر جن ها و یا ارواح به دید کسای میان که ازشون ترس دارن و هرا سی از ماورا درشون وجود داره ... میگفت اکثر انسانای خاصی میتونن اینکار انجام بدن که اونم خیلی تعدادشون کمه ...(:
ماجرای این جن گیر که دیدمش طوالانیه حرفای جالبی میزد ((:‌ ...
گفـتـگـوی آزاد » 242 « 105
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان