امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواب تخیلی(جالبه بیایین)

اژدها های توی انیمیشن شرک با من دوست شده بود Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=265354         --     راهنمای مراحل بازی ARK
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=267097         --      آموزش قدم به قدم Dota 2
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=280679          --     راهنمای بازی Destiny 2 راهنمای قدم به قدم بازی Destiny 2

دیسکورد: (بنا به دلایلی لینک ممکنه با کلیک کردن بره به یه لینک قدیمی لطفا برای جوین دادن کوپی پیست کنید)
https://discordapp.com/invite/eVsC79Y                             

براي مشاهده كامل عكس ها روشون كليك كنيد
منبع upload
http://www.akskhor.ir

((Once Upon A Time There Was Dota))

آگهی
خواب؟
من نمی دونم امروز صبونه چی خوردم Dodgy
حالا می خوای خوابامو تعریف کنم؟؟؟

الزایمر نداری؟؟؟؟

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
اممم:297:
نمی دونم!
شاید!
وااااااااای نگرانم کردی
واقعا نکنه من ... crying

اخی طفلکی خدا نصیب نکنه
Big Grin

یک خاطره بگو ؟؟؟

بیش تر خوابای من تخیلی هستش
من از عنکبوت مثه ... میترسم
همیشه هم شروعه خوابام میبینم
خوابیدم یه عنکبوت 3،4 متری با پاهای بلند داره دوره من تارای خودش رو میبافه
بعد یکی یکی منم به عنکبوت تبدیل میشم
اه اه چندشم اومدددggre

تو فوبیا گرفتی

(24-07-2013، 20:26)amirff نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب میدیدم که جادوگری بلدم و هر چی زامبی میومد میگشتم

(24-07-2013، 20:15)***star girl*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا 10000000000000000000000000000000000000
بار خواب دیدم پرواز کردمBlush
Blush
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
جالبه

عه ب جونه خودم مثه منی
خوبی اخلاق سگی ایه ک بهر گربه صفتی پانمیده

هه ب هرطرف نگاه میکنم یه رنگیه اما توی دلم سیاسفیدشترنجیه

خداخسته م درکم کن
خواب من: مدرسه مارو برده بود اردوگاه خارج شهر. شب ساعت های یازده  بود که رفتم قدم بزنم دیدم خیلی از اردوگاه دور شدم  بعد دیدم صدای صحبت میاداز پشت برگ ها نگاه انداختم نزدیک بود سکته کنم چیزی که دیدم محال بود باور کنم خون اشام مگه داریم مگه میشه بعد از صحبت هاشون فقط یکم یادمه که گفتن بوی ادمیزاد میاد؟بعد یکی گفت از اردوگاه همین نزدیکی هاس بعد یکیشون گفت بهتر نیست دوران اوج خودمونو از همین جا شروع کنیم؟ بعد یکیشون گفت چرا و کارمون اسون تر شده چون هیچ گرگینه ای نیس با ما مقابله کنه بعد این حرف حمله کردن بعد با تمام وجود به سمت اردوگاه رفتم و داد میزدم خون اشام همه بیدار شدن بعدش به من بدوبیراه گفتن و خوابیدن حدود ساعت 12:5 شب بود که دیدم بدنم داره تغییر میکنه ناخن هام بلند و صورتم پوزه‌دار شد و چشمام تغییر می‌کرد ‌و پس از چند دقیقه به گرگی تمام عیار تبدیل شدم بعد خون اشام هارو دیدم که گفتن : گرگینه چطوری ممکنه؟ و فرار کردن و منو بابام بیدارم کرد

-
 سپاس شده توسط mr.destiny ، 8zahra1
(19-07-2015، 15:21)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب من: مدرسه مارو برده بود اردوگاه خارج شهر. شب ساعت های یازده  بود که رفتم قدم بزنم دیدم خیلی از اردوگاه دور شدم  بعد دیدم صدای صحبت میاداز پشت برگ ها نگاه انداختم نزدیک بود سکته کنم چیزی که دیدم محال بود باور کنم خون اشام مگه داریم مگه میشه بعد از صحبت هاشون فقط یکم یادمه که گفتن بوی ادمیزاد میاد؟بعد یکی گفت از اردوگاه همین نزدیکی هاس بعد یکیشون گفت بهتر نیست دوران اوج خودمونو از همین جا شروع کنیم؟ بعد یکیشون گفت چرا و کارمون اسون تر شده چون هیچ گرگینه ای نیس با ما مقابله کنه بعد این حرف حمله کردن بعد با تمام وجود به سمت اردوگاه رفتم و داد میزدم خون اشام همه بیدار شدن بعدش به من بدوبیراه گفتن و خوابیدن حدود ساعت 12:5 شب بود که دیدم بدنم داره تغییر میکنه ناخن هام بلند و صورتم پوزه‌دار شد و چشمام تغییر می‌کرد ‌و پس از چند دقیقه به گرگی تمام عیار تبدیل شدم بعد خون اشام هارو دیدم که گفتن : گرگینه چطوری ممکنه؟ و فرار کردن و منو بابام بیدارم کرد

-
تو کلا تو فاز خون آشام و گرگینه ای 
خودتو به دکتر نه به دعانویس نشون بده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  متن آهنگ حالا وقت خواب نیست علی سورنا
  میخوام عشقمو به شما ثابت کنم ...بیاین تو خیلی جالبه .. سپاسم میدم اقا قبول بیا تو...
  متولد چه ماهی هستی؟بیا جالبه
  آدمک داستان شما!!(ادمک بکشید تا به حرکت دربیاد!!!خیلی جالبه!)
  کدوم ماهی؟بدووووبیاااا جالبه
  عکسی از اتاق خواب الناز شاکردوست✿
  بیایین و اسم دختر پسر از پ بگین لدفا
  دیشب یه خواب خیلی خنده دار دیدم
Video علی پوراحمد با فیلم علمی تخیلی Towards The Future به هالیوود می رود + بهمراه تصاویر
  چرا در خواب عرق می‌کنیم؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان