(21-07-2015، 22:10)خسن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2015، 21:28)Mr.Unnamed نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2015، 16:18)خسن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اولا اين جارو برا كوري چشم دشمنان و امثال اون ها اينقدر زيبا ساختن
دوما دليل اين زيبايي اينه كه امام {ره} برا ما اهميت دارند وگرنه قبرهاي رضا خان و خيلي قبر هاي ديگه كه در ايران هستن هم سگم نمياد ازش ديدار كنه
سوما خيلي ها از بارگاه امام ديدار مي كنند و نياز به رسيدگي و جايي براي استراحتگاه دارند پس نمي شه كه هيچي نذارن و يه ديوار خالي برا مرقدشون بزارن!
يعني قبر ايشون نبايد با قبر يه آدمي مثل رضا خان يا امثال اين آقا فرق داشته باشه؟؟؟؟؟
[b]برا كوري چشم دشمنا اين كارا لازمه و اونا بدونن كه ما هنوز امام رو دوست داريم!!![/b]
کوری چشم دشمنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هه.جالب ترین توجیهی بود ک شنیدم!
این همه پول خرج ی قبر معمولی میکنن برا کوری چشم دشمن!(ی کم ب حرفامون فک کنیم،بعد بگیمشون)
عزیزم انسان پرستی با زیبایی فرق داره!
قبر رضاخان!هه.
چ ربطی داره؟؟؟؟؟من میگم قبر آدم معمولی نیاز ب این همه تجمل نداره!
ی سوال!چی شد ک خیلیا میان دیدنشون؟؟؟؟؟؟بزرگنمایی بیش از حد!صلوات فرستادن بعد از شنیدن اسمشون!تبدیل آیت الله ب امام و حضرت!چسبوندن عکسشون رو در دیوار مملکت!رسوندنشون ب مقام عصمت!پرستشش!
بنظرت کار درستیه اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من اینم ی آدم سادس؟؟؟؟پیامبر بود؟امام بود؟از طرف خدا اومده بود؟
با اینم باید مث بقیه رهبرای شیعه رفتار شه!ن کاخ پادشاه های عربستانی رو بعد از مرگش براش بذارین!
بازم اون دلیل مسخره رو آوردی!
جالبه!هیچ راه دیگه ای ب جز این کار نیست ک بفهمن دوسشون دارین؟؟؟؟پاینا همه بهونه و توجیهن!ی کم واقعیتو قبول کنیم!اینطوری بهتره رفیق!
حالا امام خميني شد يه آدم معمولي؟ خوبه خودت يكم فكر كني بعدا حرف بزني.
ببين من حوصله جر و بحث با امثال تو كه كوردلن را ندارم كه نمي تونن عظمت ملت و امام رو ببينن
تو امام رو نديدي و داري اينجوري حرف مي زني . اونايي كه ايشون رو ديدن مي دونن من چي مي گم
حتي خبرنگاراي خارجي و روساي ديگر كشور ها از عظمت و شجاعت و جلال و شكوه ايشان حرف مي زدند مثل اينكه قضيه ي پيگويي امام درباره ي از هم پاشيدن شوروي سابق رو نشنيدي كه حالا به مقام ايشون پييش خدا شك داري!!
يه كم برو در مورد ايشون مطالعه كن اي كور دل ؛ بعد بيا اين جا موضوع بزار
آقاي كور دل ايشون خودشون نگفتن كه به من امام بگين ؛ مردم براي احترام بيشتر به ايشون امام مي گفتند و اگرم سواد داشته باشي { كه بعيد مي دونم داشته باشي } امام به معني پيشرو و رهرو است
در ضمن خودتو خسته نكن من ديگه يك ثانيه برا تو وقت نمي ذارم
فقط از خدا مي خوام اگه قابل هدايت هستي تو را هدايت كند اگرم نيستي كه نيستي ديگه
1.ببین چ منطق قشنگی داری!وقتی عصبی میشی و حرفی نداری،شرو میکنی ب توهین و بی ادبی!این بود آرمان های امام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.آره.معمولیه! این چ حرفیه ک میزنی؟؟؟مگه تو کل دنیا فقط این ی نفر ب قول شما شجاع بوده؟چون حرفت بچه گانه بود،جوابتو بچه گونه میدم! فرض اول:هرکی میتونه ب قول شما و طبق عقیده شما پیشگویی کنه،از طرف خداس! فرض دوم:جادوگرا و فالگیرا با استفاده از ی سری ابزار پیشگویی میکنن!
یا مسلمون نیستی ک این حرفی میزنی یا اسلامو نفهمیدی!شایدم امامتون...
یادت نره این حرف تو بود!تو ب خودت توهین کردی!
3.دقیقا حرف من اینه!اینا عظمت انقلاب و امام شماس!ن شیعه.اسلام فقط ی اسم داره تو این مملکت.امام شما امام امت اسلامی نیست!انقد گندکاریای مملکتو ب اسم اسلام نزنید!انقد نگید اسلام داره اجرا میشه.
4.چ جالب!من از اول خودمو خسته نمیکردم!
از روشن دلایی مث شما من هیچ انتظاری ندارم!تعصب جاهلیت دارن ی عده رو اعتقاداتشون!عصبیانت و توهینتون اینارو خیلی واضح رسوند!
من حرفم فقط مردمین ک شما میخاین خامشون کنید و از اسلام زده شن با کارای ضد دین امثال تو ب نام دین!
درضمن برو از بزرگات بحث کردن یاد بگیر!آدابشو بلد نیستی روشن دل!
توجهتون رو ب ی سری حرفا جلب میکنم ک از ی پست دیگه کپی کردم!
از علائم آخرالزمانه!
انطباقش با خودتون!(البته من نوشتم جلوشون ی سری چیزارو)
آدرس پست:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=52610
قربون امامای واقعیمون برم!
خیلی خوب همه چی رو پیش بینی کردن!
افراد نادان زمام اموررا بدست گیرند، (خخخخخخخ)
ملت بیت المال را وسیله شخصی خود بدانند، (من عدد سه رو میذارم!تعداد صفراشو بلد نیستم دیگه. البته BMW آقا یادمون نره)
از اسلام چیزی جز نام ان نماند،مساجد آباد ولی خالی از تقواست. (وقتی اینو خوندم،ب طور عجیبی یاد پایگاه های لشکر مخلص خدا تو مساجد افتادم)
بندگان مومن خدا و مومنین در جامعه ذلیل و منافقین در میان مردم عزیز باشد (جرئت ندارم حرف بزنم.کاملا واضحه منظورش)
سازها واواز در میان انها رواج می یابد ودر مجامع خودشان از ان استفاده می کنند و کسی انها را نهی نمی کنند بلکه تشویق می کنند (مث سرود های انقلابی صدا و سیما.آهنگایی ک خواننده های بد لولو برا فلسطین و غزه میخونن و یهو تلویزیون پخش میکنه)
دین را به دنیا بفروشند ،نابخردان را بر کارها بگمارند ، (لایییییییییییییییییک)
هنرپیشه های آوازه خوان تربیت کنند، (ای خدا......)
ودیدی مردم طرفدار کسی هستند که قدرت دست اوست (دست رو دلم نذار ک خونه!موندم چطوری سانسور نشده این قسمتش)
و دیدی که موذن برای اذان و نماز گزار برای نماز پول طلب کنند ودردیدی منبریان خود به حرفهایشان عمل نمی کنند وشنیدن اواز برای مردم سهل اما شنیدن ایات قران سنگین باشد و ... (هوووووووووف)
من کاری با سیاست ندارم.
فقط ی سری نکات جالب حدیث رو ک خوشم اومد گلچین کردم.
فقط همین!
(21-07-2015، 22:20)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیش خدا؟؟؟یعنی چی تو ایت الله خمینی مرد مهم و بزرگی بوده
رهبری انقلاب هم حق بوده ولی دیگه بعد از 36 سال انقلاب دیگه ارمان های اون موقع رو نداره
من نمیدونم یعنی چی پیش خدا
یعنی چی بعضیا میگن جزو ائمه هستن
میبینی؟؟؟
بنظرتون اینا حرف ی مسلمونه شیعس؟؟؟؟؟؟
میشه بپرسم رهبری انقلاب رو شما چطوری حق میدونید؟؟؟؟مرسی از توضیحت رفیق!
لطفا کامل بخونید!
اینا آخرین حرفاییه ک از زبون خود عرفان تو این سایت میشنوید!
من نمیتونم جایی باشم ک حتی نمیتونم عقایدمو بیان کنم.
ک حرفایی ک جوابی براشون ندارن،پاک میکنن.
ک حرفاشونو زدن،راه رو برا جواب دادن قطع میکنن!
ایناعدالت علی هستش!ن امام علی.یکی دیگه...
دنیای آقایونی ک تو اینجور جاها نمیذارن ما حرفمونو بزنیم،خیلی کوچیکه.هه!
خوش باشید.
تا میتونید از دنیاتون لذت میبرید مذهبی نما ها. منتظر آخرتتون باشید اما!
تو فلش دیگه سعی میکنم وارد بحثا نشم.
میذارم هرچقد دوس دارید، ب اسم اسلام،مردم رو چپاول کنید. سرم تو کار خودمه دیگه.برا خودم زندگی میکنم ن ی مشت بت پرست.
من ب خودم افتخار میکنم ک اگه مذهبی نبودم،اما هیچوقت مذهبو خراب نکردم!
ب خودم افتخار میکنم ک هیچوقت برا اینکه ظاهرم خوب باشه و بگم مذهبیم،عکس مذهبی نذاشتم آواتارم.چیزی ک دوست داشتم،گذاشتم.
هیچوقت تو امضا و بیوم شعار ندادم.
اما هروقت تونستم حرفایی ک فک میکردم واقعیت دارن،گفتم.
بازم ب این نتیجه رسیدم ک باید یادآوری کنم ک:
من فقط 12تا امام و 14تا معصوم دارم!
دیگه فقط برا دوستام میام.
دوستون دارم
برام دعا کنید.
در انتظار پایانی سهمگین و با افتخار از جنس مرگ!
امضا: عرفان!