نظرسنجی: پایه ی ملاقات با بچه ها بیرون از نت هستید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله
75.00%
30 75.00%
خیر
25.00%
10 25.00%
در کل 40 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 249))

(25-07-2015، 22:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:21)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:20)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر علی کُجاس؟‎:|‎
نگو کِ اسمت این نبود  :4fv:
همین بود دیگه مَشَنگ‎:|‎
آهآ .. تُ دزدیدیش >_<

اون اصن میدونه نآمحرم بآ کدوم ح هست -_-

(25-07-2015، 22:21)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:19)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله شلوغیو ندارم هرکی کارم داره پ.خ بابای.. -_-

از خداتم باشه :|

ندادی که ؟ :|||

خاک بر سرم
من منحرفم یا؟ 

تو منحرفی  Confuseds32:

نَ نَ نمیدونه ۷:
.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн ، # αпGεʟ ، L²evi
آگهی
(25-07-2015، 22:23)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا تو خونه تنها بودید خانوادتون مسافرت p336

شوخی میکنی ؟؟
این ارزوی منه !
فقط برای یک بار .. همین !
مث تنها در خانه .. البته با این تفاوت که نه دزدی در کاره نه پلیس بازی ای .. فقط خودتی و یه دنیا ازادی ! =))
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн ، ( lιεβ ) ، L²evi
(25-07-2015، 22:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من موتاد نیشم داش
هیچی یکم فیلم میبینیم =]
اره! تو اون عکسه هم روشن بود برام!  val

بهتره بری زیر پل ستارخان جانم!

(25-07-2015، 22:23)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا تو خونه تنها بودید خانوادتون مسافرت p336

تمام زندگیم!
مدرسم بغل پارک دانشجوس =]
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، L²evi
(25-07-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:18)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد سه ساعته سر کارم -_-
پاهای دختره ی آواتارت معلوم نی! 

آخــه چشات خیلـی هیـزه |:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн ، L²evi
مـن :>

سـارا وارد مـیـشـود :>
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ρѕуcнσραтн ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(25-07-2015، 22:20)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:17)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:14)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:11)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا؟کجایی؟سپاست هست خودت نیستی._.

._.*سرعته خره

خوبی پاری؟
خوبی ساری؟
خوبید عشقکای من؟.-.
خوبید شیطونا؟
خوشید جینگولکا.-.؟

ندا مگه قرارنبود تو پارمیدابشی من شوهرت شم؟|:
:ngh: اوه صاحابش اومـــــد :297: ببشید یوری._.*
قیافه هاشونو دیدی؟
ندا من تومرحله اخر که دوستم یوریه تامیخوام قیافشوببینم توسط دشمناکشته میشم
اخه شانسه داریم؟!
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 24

سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، L²evi
(25-07-2015، 22:25)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ؟

اگه موافقید = سپاس

اگه نیستید = سپاس

به همین رآحتی ^_^

می خوای از سپاس هام بهتون قرض بدم؟ شما ها خیلی سپاس بیشتر از من دوست دارید انگار
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، # αпGεʟ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، L²evi ، Apathetic
(25-07-2015، 22:24)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:21)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:18)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:15)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبرآ .. ؟
عاشق شدم !  crying 
شوخی هم نیستا ! جدیه جدیه ! ..

D:

حآلآ طرف کی هس .. ؟
بگم نمیخندی ؟! ( آخه از اون عشقا نیست .. طرف اصن اون کجا و من کجا ! )
از اون عشق هایی که همه فک میکنن نیس .. البته از اونا هم دوتا دارم  4xv هردوشونم دوس دارم .. بینشون موندم !
حالا جالبیش اینه هیچکدومشون هم خبر ندارن .. اخه اصولا ادمی نیستم که سبک بازی در بیارم و پا پیش بزارم .. !
یارو بازیگره یآ خوآننده -_- ؟
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 24
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، L²evi ، # αпGεʟ ، Apathetic
(25-07-2015، 22:26)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن :>

سـارا وارد مـیـشـود :>

نمیخـوام وارد بشـه :7
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Tɪɢʜᴛ ، L²evi ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
نقل قول:
مدرسم بغل پارک دانشجوس =]
جدی؟ من اونجا با دخترا قرار میذارم...
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط L²evi ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان