نظرسنجی: پایه ی ملاقات با بچه ها بیرون از نت هستید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله
75.00%
30 75.00%
خیر
25.00%
10 25.00%
در کل 40 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 249))

(25-07-2015، 22:26)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:23)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا تو خونه تنها بودید خانوادتون مسافرت p336

شوخی میکنی ؟؟
این ارزوی منه !
فقط برای یک بار .. همین !
مث تنها در خانه .. البته با این تفاوت که نه دزدی در کاره نه پلیس بازی ای .. فقط خودتی و یه دنیا ازادی ! =))

مـنـمـ

مـنـمـ ^.^
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، L²evi ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
آگهی
(25-07-2015، 22:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:23)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام زندگیم!

آخ آخ فرید دلم برات کبابه cry girl

خونه سوتو کوره دارم دیوونه میشم تو خونه :hlp:
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Tɪɢʜᴛ ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
(25-07-2015، 22:26)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:18)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد سه ساعته سر کارم -_-
پاهای دختره ی آواتارت معلوم نی! 

آخــه چشات خیلـی هیـزه |:

جدی این طور فکر میکنی؟ فکر کنم تو معنای هیز رو نمی دونی
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн ، L²evi
(25-07-2015، 22:26)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنی ؟؟
این ارزوی منه !
مث تنها در خانه .. البته با این تفاوت که نه دزدی در کاره نه پلیس بازی ای .. فقط خودتی و یه دنیا ازادی ! =))

آرزوی منم همینه ! :|

ولی با دزد ُ اینا خیلی هیجان انگیزه ! :>
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Apathetic ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн ، L²evi

شوخی میکنی ؟؟
این ارزوی منه !

نه. بیشتر این جوریه. ولی خانواده مسافرت نیستن. فرقش اینه!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн ، L²evi ، Tɪɢʜᴛ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(25-07-2015، 22:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد میکنم نگی بهشون! تا مطمین بشی از حس و شرایط

تو هم نمیگفتی هیچ وخت بهشون نمیگفتم .. اخه عشق اینترنتی که فقط از تیکه کلاما و قیافه ی طرف خوشت بیاد که عشق واقعی نیس ..
سعی میکنم مثل این همه مدت که فقط تو قلبم دوسشون داشتم بازم همونجا نگهشون دارم ..
._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، L²evi ، Tɪɢʜᴛ ، ρѕуcнσραтн
بحـث بـندازید وسط بگـُپیم P;
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Tɪɢʜᴛ ، L²evi ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
(25-07-2015، 22:25)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ نَ نمیدونه ۷:
زود بآش برش گردون -_-

بگو بش یآ خودش میآد یآ با کتک میآرمش D:

(25-07-2015، 22:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:25)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ؟

اگه موافقید = سپاس

اگه نیستید = سپاس

به همین رآحتی ^_^

می خوای از سپاس هام بهتون قرض بدم؟ شما ها خیلی سپاس بیشتر از من دوست دارید انگار
بده ((:

اگه بدی کلی عکس پا خوشگل واست میفرستم :|
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 25
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، ๒lคςк ๔єค๔ ، FARID.SHOMPET ، L²evi ، # αпGεʟ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(25-07-2015، 22:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:26)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:18)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد سه ساعته سر کارم -_-
پاهای دختره ی آواتارت معلوم نی! 

آخــه چشات خیلـی هیـزه |:

جدی این طور فکر میکنی؟ فکر کنم تو معنای هیز رو نمی دونی

هیزی دیگه .. با اون چشات پای دختر مرمو میخوری :7
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، FARID.SHOMPET ، L²evi ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн
(25-07-2015، 22:27)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:26)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن :>

سـارا وارد مـیـشـود :>

نمیخـوام وارد بشـه :7

مـمـنـون :>>

(25-07-2015، 22:27)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام زندگیم!

آخ آخ فرید دلم برات کبابه cry girl

خونه سوتو کوره دارم دیوونه میشم تو خونه :hlp:

واای نـدا آهـنـگُ تـا تـه زیـاد کُـن

یـک فـازی مـیـده
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، L²evi ، # αпGεʟ ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان