نظرسنجی: پایه ی ملاقات با بچه ها بیرون از نت هستید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله
75.00%
30 75.00%
خیر
25.00%
10 25.00%
در کل 40 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 249))

(25-07-2015، 23:05)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:04)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 22:59)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

دیدی این دفعه من نبودم.-. crying

ماشالا Angel
چقدرم نبودی!
من نبودنم یعنی حرف نمیزدم عقب بودنم از بچه ها بعدم دیگه کشش نداشتم crying Tongue
چه خبرا؟
پ.خ هامون مرده،نع؟
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
نقل قول:
خودت میگی قزوینی بودی.. :v
هیس! صداشو در نیار...

کی ؟ من؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic ، bOoOoOy
(25-07-2015، 23:09)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:08)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:05)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رفت .-.!

تو کدومی -_-
امیر از نوع علی .-.

من..؟!:|
نه برادر ._.
.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(25-07-2015، 23:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر نقل طولانی نگیرید خودت چیزتون میکنم ! :|

چون من میگم علی .. !

چشم هرچی تو بگی عزیزم.. ^_^
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
مـنچ
مـار پله
جرات حقیقت

کـدوم ؟ :»
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ρѕуcнσραтн ، ( lιεβ )
(25-07-2015، 23:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال داش! من جنبه ی تزیینی دارم. میام تا یک سری بیان. بقیش دیگه با من نی که

پس چرا نمیان فرید ؟  Sad 
اولین مثالش مرضیه ! بعدش اونایی که خودت میدونی .. 
راستی به مرمری گفتی ایدی اینستا و اینکه بیاد فلش کارش دارم ؟
یه اس ام اسه ها فقط ... !
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(25-07-2015، 23:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـنچ
مـار پله
جرات حقیقت

دلت خوشه این وقت شب داداش؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic ، ρѕуcнσραтн ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(25-07-2015، 23:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـنچ
مـار پله
جرات حقیقت

کم پیدایی ایمان .-.
.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ~ُُBön َBáŠŦ~

مـنچ
مـار پله
جرات حقیقت

جرعت خقیقت
+
کسی لینکشو داره ایا
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(25-07-2015، 23:08)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:05)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رفت .-.!

تو کدومی -_-
امیر از نوع علی .-.
خوبه ((:

(25-07-2015، 23:09)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:07)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 23:05)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
بروبچ ... کی دوس دخدر فرید میشه :>
شوخیشم بده! منظورم بچه های فلشخور نبود که اصن یکی از یکی موچولو تر یا شومپت تر که تازه کم هم پیش میاد طرف پایه قرار مرار باشه!!!
:|||||||||||

حق انتخاب داری و این مشکلی نیس !

نه اصن اعتمادی ندارم به کسی! جدی میگم!
طرف یک سال به من عکس می داد. می گفت من اونم و کلی هم دروغ درباره ی کار هایی که انجام میده. بعد سر قرار (دقیقا پارک دانشجو) دیدمش. دیدم که اصلا این کجا و اون کجا. البته قبلا سر یک جریاناتی فهمیدم دروغ می گفت.
از اون به بعد دیگه به هیچ دختری تو فلشخور اعتماد نکردم.

آهآ ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.img7.ir/gxXcQ.jpg

پا نیس ولی من دوسش دآرم ^_^
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 41
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET ، ๒lคςк ๔єค๔

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان