26-07-2015، 1:04
(26-07-2015، 0:56)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا اولین پسری هستی ک همچن حرفیو ازش میشنوم._.
(26-07-2015، 0:54)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوه اوه فرید قزوینیه من شخضا اینجا رو ترک میکنم
ای بابا :4fv:
(26-07-2015، 0:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دمت گرم! من کلا آدم ترسویی هستم. بچه هم که بودم مثلا شهربازی رو دوست نداشتم هیچوقت. الانم که نمی تونم فیلم وحشتناک و یا بازی وحشتناک انجام بدم.
(26-07-2015، 0:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلیا میترسن .. با من بیا ترست میرسه راحت شیرت میکنم((:
نقل قول: زمستونا واسه اسکی میریم با بچه هانه من واسه اسکی نمیرم. راستش از اسکی می ترسم ! مسخره نکن ها.![]()
خیلی خوبه خدایی ((:
واسه کوه نوردی و ورزش و دیدن دوستان مییرم. ولی خیلی وقته نرفتم. دلم واسه قدیما تنگ شده.
نقل قول: دیگه دیگه (=جدی بچه کجای کرج بودی؟ من گلشهرم. یعنی شرقی ترین جای کرج قبل از مهرشهر.
ن باوو ما کرج زندگی میکردیم ی مدت ((=
الانم هم رفیقام اونجام هم داییم..
الان ک من تهرانم دیگه پا نمیشم برم طالقانی خرید!
همون! میگم که.
![]()
![]()
![]()
![]()
حالش ب اسکیشه ولی فضاشم خوبه..
+
گوهردشت بودیم..!
پسر عمم میگه بهترین راه برای شکنجه ی من اینه که من رو ببندی به صندلی جوری که نتونم کاری کنم که فیلم وحشتناک ببینم. این بهترین راه برای اعتراف کشیدن از منه.![]()
عوضش من عشق هیجانم و کلا ی کرمی درونم دارم :>
پ هیچوخت پرش از ارتفاع یا ورزشای خطرناکو امتحان نمیکنی؟
اینقد میترسی ک بهترین راه اینه؟((=فک کنم بخاطر شخصیت ارومته ولی کلا اگه ب این واقعیت برسی ک همش مزخرفه ترست میریزه وو من نسبت ب فیلم همین حسو داشتم الان دیگه اینجوری نیستم (: