نظرسنجی: پایه ی ملاقات با بچه ها بیرون از نت هستید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله
75.00%
30 75.00%
خیر
25.00%
10 25.00%
در کل 40 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 249))

(26-07-2015، 13:17)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ندا

گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115 خبر های خوشی در اینده نزدیک برات دارم
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، ×ThundeRBolT× ، tyjtfhdhr ، Mason ، # αпGεʟ
آگهی
(26-07-2015، 13:19)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:16)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:14)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من اومدم بازگفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115

سـلامـ ^.^

خوبی؟گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115 مبارکهگفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115

اهـومـ

تـو خـوبـی ._.

مـمـنـون .-.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، L²evi ، # αпGεʟ
(26-07-2015، 13:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:17)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر:کارهای مدیرتی بیش از این نمییزار ادم بیاد گ.ا:/\

کمک نمیخوای..؟!:|

میخوای من مدیرشم تو بیا گ.ا کل بگو گل بشنو.. :v

محروم کردنتو میسپارم دست رز._.
خودم اخطار میدم؟:/
رز میشه ب ی کاربر محروم.شده اخطار.بدم؟(.. )
خوشبختم ._.

ن نمیشه اخطار داد :|
(26-07-2015، 13:18)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:15)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:13)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:09)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماره 2 رو بازی کردم

فیفا

دلیل قانع کننده داری که فیفا بهتره از پی اس؟؟؟؟

چون پی اسو بازی نکردم :|

(26-07-2015، 13:14)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شما ادعا میکنید خیلی بازی کردید..؟!:|||

بازیایی ک من کردمو هیچ کدومتون نکردید.. :v

حتما ماینکرافت ؟ cof

ن.. :|||کامپیوتری نی.. :v
خو بنده خدا ما بازیای پی سیو میگیم ..

شما بیکارید.. :|

همه دوس دارن من بن شم چرا.. ._.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Mason ، L²evi ، # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(26-07-2015، 13:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:17)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست به علی زدی با من طرفی گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، bOoOoOy ، Tɪɢʜᴛ ، L²evi ، # αпGεʟ
خیلی بده بین این همه مدیر و نویسنده فقط من کاربر عادی  و تازه وارد باشم اه خداااااا
 سپاس شده توسط Mason ، bOoOoOy ، L²evi ، # αпGεʟ
(26-07-2015، 13:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:18)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبینمت.
کاربر عادی گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115

حدود چل درصد کافیه(._.  )

به علت سواستفاده از ابزار مدیریت دو سال کافیه cof
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، bOoOoOy ، Tɪɢʜᴛ ، L²evi ، ×ThundeRBolT× ، # αпGεʟ
(26-07-2015، 13:21)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بده بین این همه مدیر و نویسنده فقط من کاربر عادی  و تازه وارد باشم اه خداااااا

ی چشم پزشکی برو.. :|
 سپاس شده توسط L²evi ، # αпGεʟ
(26-07-2015، 13:21)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست به علی زدی با من طرفی گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115
دست نزدم (.. )
(26-07-2015، 13:22)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:18)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبینمت.
کاربر عادی گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) 115

حدود چل درصد کافیه(._.  )

به علت سواستفاده از ابزار مدیریت دو سال کافیه cof
الان صدتا اخطار میدم تعلیق شی._.
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Mason ، L²evi ، ×ThundeRBolT× ، # αпGεʟ
(26-07-2015، 13:21)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم ._.

ن نمیشه اخطار داد :|

(26-07-2015، 13:18)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:15)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 13:13)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیل قانع کننده داری که فیفا بهتره از پی اس؟؟؟؟

چون پی اسو بازی نکردم :|

(26-07-2015، 13:14)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شما ادعا میکنید خیلی بازی کردید..؟!:|||

بازیایی ک من کردمو هیچ کدومتون نکردید.. :v

حتما ماینکرافت ؟ cof

ن.. :|||کامپیوتری نی.. :v
خو بنده خدا ما بازیای پی سیو میگیم ..

شما بیکارید.. :|

همه دوس دارن من بن شم چرا.. ._.

اتفاقا گیمرا بیکار نیستن .. کلی فایده داره گیمر بودن ک اگه خواستی مقاله شو بهت میدم :/
 سپاس شده توسط L²evi ، bOoOoOy ، tyjtfhdhr ، ×ThundeRBolT× ، # αпGεʟ
این اهورا کجا رف ‎:|‎
.
 سپاس شده توسط L²evi ، ×ThundeRBolT× ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان