امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 13:18)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آهآ میخواستم بگم : شمآ چی از زندگی من میدونید ک اینجوری حرف میزنین -_-
تو چی می دونی بچه؟ kaffe2

ب ظآهر بچم -_-

اصن کسی که داد میزنه و میگه من بدبختم و زندگی این جوریه و اون جوریه طبق تجربه ی من نه زندگی رو می دونه چیه و نه می دونه بدبختی چیه!
بهش میرسی یک روز احتمالا! 
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، Interstellar ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Aiden Pearce ، ρѕуcнσραтн ، || Mιѕѕ α.η.т ||
آگهی
(01-08-2015، 13:12)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 12:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 12:43)[яєвєℓ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگس رو بر عکس کن
(:
فوش نده ب من چه میخواسی برعکس نکنی
چطوری هاپــو؟
(:
چـِخه چـِخه

عکس خودته؟

هر چی هس خوشگله  Big Grin

همش عمل و لنز و ارایشه :|
من ک کسیو قبول ندارم تو زیبایی ..
 سپاس شده توسط Interstellar ، FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ρѕуcнσραтн ، Aiden Pearce ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(01-08-2015، 13:18)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:15)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووون cof

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/31_15cbf.jpg

رزی؟‎:|‎
واقعا این رزیه ۷:
باورم نمیشه از یک پسر خوشت بیاد ۷:

فقط رگای دستش و بازوهاش cof

وگرنه مگه خل شدم ازش خوشم بیاد ؟ cof

رزی چند ساله انقدر داغون شدی ؟۷:
.
 سپاس شده توسط Mason ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(01-08-2015، 13:19)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟

جانم؟
+
خ رزیم دختره دیگه دل داره ی جوری میگید انگار حس نداره:|
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(01-08-2015، 13:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:18)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:17)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:15)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووون cof

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا این رزیه ۷:

از وقتی دیدم تو عاشق شدی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
نقل قول: همش عمل و لنز و ارایشه :|

فقط اهورا  Angel
فقط یک گزوینی می تونه درک کنه!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(01-08-2015، 13:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:12)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 12:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 12:43)[яєвєℓ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگس رو بر عکس کن
(:
فوش نده ب من چه میخواسی برعکس نکنی
چطوری هاپــو؟
(:
چـِخه چـِخه

عکس خودته؟

هر چی هس خوشگله  Big Grin

همش عمل و لنز و ارایشه :|

بستگی داره زیبایی رو از کجا ببینی  Big Grin
من زیبایی رو تو یه جای دیگه میبینم  Big Grin
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 24
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 13:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:19)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟

جانم؟
+
خ رزیم دختره دیگه دل داره ی جوری میگید انگار حس نداره:|

عکسشو تو تلگرام دیدی ؟؟ به صدتای این معلم ریاضی می ارزه cry girl
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 13:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووون cof

کثافت راحت می تونه ترتیب دخترا رو بده!
Big Grin

این کُجآش خوبه ؟!
به این بیریختی :|
فقط همین بآزوهآش خوبه !
به قول رزی !
 سپاس شده توسط Mason ، FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн
(01-08-2015، 13:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 13:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووون cof

واقعا این رزیه ۷:

از وقتی دیدم تو عاشق شدی

من دیگه غلط بکنم عاشق بشم ۷:
حالا برگرد به حالت دختر نما ‎:|‎
.
 سپاس شده توسط Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان