امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 16:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:51)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:51)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:48)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمتر از واژه "خفه شو"استفاده کنید
-_-

چی شده ؟ ._.

دخترم(._.)--+

بابام (..)

قد قد :|

مـرغ شـدم .. !! ._.

(01-08-2015، 16:51)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:51)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:49)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خبره چرا تو سر

و کله هم میزنید

کسی دارع تو سر هم نمیزنه شوخی میکنن:/

جملـه بندیت تو حلق نفر بعدیم |:

تـو هر چـی رو دیدی بایـد بکنـی تو حلـق شوهـر مفلوکـت .. ! ؟ :|

(01-08-2015، 16:53)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:52)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:50)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:48)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیرین دیرین ._.

فاطی یک بار درست سلام کن -_-!

بیا پ.خ .-.!

خودتم همیـشه ناقص سلـام میدی .. !! ._.

تُ بیـا -.-

من فرق میکنم (:

نه گفتم تو بیا -_-!

در همـه موارد استثنـاء هـس .. !! ._.

حتـی در قوربـاغه ها |:

نه تو -.-

فاطی حالم خوب نیست بحث نکن .-.!
نمیای؟ ._.
باشه ..!
خدافظ همه ...
.
 سپاس شده توسط Navisa. ، Spell † ، an idiot
آگهی
یهو خلوت می شه

یهو شلوغ می شه

فاز این گفت و گو ازادو نمی فهمم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upir.ir/khordad94/guest/-_a0de3.png

البتـه قبلن دیده بودم .. اون چهارتا داده بود ..!

نقل قول: تـو هر چـی رو دیدی بایـد بکنـی تو حلـق شوهـر مفلوکـت .. ! ؟ :|
شوهــــر ؟؟!O_O
 سپاس شده توسط Spell †
اااااااااااااااااا
(01-08-2015، 16:59)no نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیای؟ ._.
باشه ..!
خدافظ همه ...

کل مطلبت این بـود :>

--> حالم خوب نیست

25r30

من بـآ کسی دعـوآ ندآرم البته :>>
 سپاس شده توسط Spell † ، ๒lคςк ๔єค๔
(01-08-2015، 17:06)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 16:59)no نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیای؟ ._.
باشه ..!
خدافظ همه ...

کل مطلبت این بـود :>

--> حالم خوب نیست

25r30

من بـآ کسی دعـوآ ندآرم البته :>>
باشه (:
تو خوبی (:
.
 سپاس شده توسط an idiot
فقد خوابم میاد .. -_- kaffe2

چطوری قهوه درست میکردن ؟ =| :297:
 سپاس شده توسط saba 3
(01-08-2015، 17:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد خوابم میاد .. -_- kaffe2

چطوری قهوه درست میکردن ؟ =|  :297:

اول ی قاشق چاای خوری بریزتو قهوه جوش  اگ خواستی شکر هم بریزبعد توش اب بریز

بعد بذار بجوشه

ولی ن زیاد تا ی ذره کف کرد بردار

حالا بعدش دلبخواهیی
بعضیا شیر مریزن بعدش

بعضیا خامه مخصوص

بعضیا هم دیگه میخورن همین طوری
 سپاس شده توسط Navisa.
خامه ؟ ggre

باشه من برم !
 سپاس شده توسط saba 3
(01-08-2015، 17:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خامه ؟  ggre

باشه من برم !

اون خامه نع

خامه قهوه فرق دارع

خیلی خوشمزس سلامت

ب

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان