امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 1:11)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 1:09)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما قبلا پارس انلاین داشتیم رایگان نبود مدلشو یادم نیست
میدونم بدبخت شدم به فنا رفتم هرکاری کردم تا الان حجممو خورده >_<

(02-08-2015، 1:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی تو خیلی شبیه ابجیه منی(: ..

خب ابجیتم دیوونه :|
._.
چیم شبیشه ؟! ^_^
اون ک اره ولی خب ابجیه واقعیم .. خونیم
از نظر پرحرفی:4chs:
گرچه دخترا پرحرفن کلا
 سپاس شده توسط ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Apathetic ، FARID.SHOMPET
آگهی
(02-08-2015، 1:12)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک سوم ترافیک مصرفی کم میشه ..
عه تویی ؟ o_o
فک کردم اهورا بود .. این موقع شب تو اینجا چیکار میکنی ؟ فک کردم خوابیدی .. ! 
ببینم هندزفری گذاشته بودی ؟ :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Wanton ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، FARID.SHOMPET
(02-08-2015، 1:19)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه امشب شبش نیست !
صدای گوشیت اذیت نمیکنه .. " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 122
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Apathetic ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(02-08-2015، 1:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرچه دخترا پرحرفن کلا
من در بعضی مواقع خیلی پرحرفم ولی گاهی اوقات اصلا حرف نیمزنم ..
این یکی دو سال اخیر خیلی کم حرف شده بودم چون حال و روزم خوش نبود ولی دوباره دارم شاد میشم ._.
ولی هنوز تو مدرسه من سره کلاسا ادم کم حرفیم ! اصن معلما منو بیرون از مدرسه میبینن شاخ در میارن میگن این همون دختر درسخونه و کم حرفس که الان مث بمب داره حرف میزنه ؟! :d

(02-08-2015، 1:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بچه پولدار باشین حتما قرارداد خوبس!  Big Grin
ما حق شمارو خوردیم بازم معذرت بابت خونه ی 215 متری ! :d

(02-08-2015، 1:14)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یه بار شاتل ادرای گرفته بودم بعد نمی دونستم رایگان نیست شارژ یه ساله نه ماه تموم شد Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
ارزو به دل موندم یه بار نتمون تموم شه بابام نگه شادی باز که نتو هضم کردی :|
-_-
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
p317 شومپت شومپت!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic ، Wanton ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(02-08-2015، 1:22)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 1:19)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه امشب شبش نیست !
صدای گوشیت اذیت نمیکنه .. " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 122
آره گوشیم کنارمه ولی صداشو بستم امشبو گفتم بهت رحم کنم بیخیال اس ام اس بازی بشم تا خوب بخوابی ._.
ولی میبنم که بیداری .. ! 
امشب شبیه که اصن حس هیچکاری نیس .. حتی خواب =|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Wanton ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، FARID.SHOMPET
(02-08-2015، 1:23)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 1:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرچه دخترا پرحرفن کلا
من در بعضی مواقع خیلی پرحرفم ولی گاهی اوقات اصلا حرف نیمزنم ..
این یکی دو سال اخیر خیلی کم حرف شده بودم چون حال و روزم خوش نبود ولی دوباره دارم شاد میشم ._.
ولی هنوز تو مدرسه من سره کلاسا ادم کم حرفیم ! اصن معلما منو بیرون از مدرسه میبینن شاخ در میارن میگن این همون دختر درسخونه و کم حرفس که الان مث بمب داره حرف میزنه ؟! :d

(02-08-2015، 1:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بچه پولدار باشین حتما قرارداد خوبس!  Big Grin
ما حق شمارو خوردیم بازم معذرت بابت خونه ی 215 متری ! :d

(02-08-2015، 1:14)ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یه بار شاتل ادرای گرفته بودم بعد نمی دونستم رایگان نیست شارژ یه ساله نه ماه تموم شد Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
ارزو به دل موندم یه بار نتمون تموم شه بابام نگه شادی باز که نتو هضم کردی :|
-_-

ولی خیلی خوب مسائل رو توضیح میدی ..
چی میخونی در اینده؟
تجربی؟
 سپاس شده توسط Apathetic ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، FARID.SHOMPET
(02-08-2015، 1:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p317 شومپت شومپت!

دیوانه ها معمولا شبا خودشونو نشون میدن :|
-_-
این اهنگو واسه خودت خوندی نه ؟ ^_^ خیلی بهت میاد ! بزار منم باهات بخونم : شومپت شومپت فرید شومپت شومپت شومپت فریده شومپت فرید و فریده هردو شومپت آی شومپت شومپت ... !
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Wanton ، Brooklyn Baby ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، FARID.SHOMPET
همه بیدارن ؟ (:
 سپاس شده توسط Wanton ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، FARID.SHOMPET ، Apathetic
(02-08-2015، 1:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p317 شومپت شومپت!

خالطور بدبخت .. " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 122
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان