امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 11:38)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:33)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم بنویسم متهم داغ نوشتم متهم داف ..  Big Grin  25r30
پاشو بیا بریم شِل! انقدرم هَزیون نگو! -_-...

شما الان خسته شدی انقد قشنگ به سوالاتون جواب دادین :|

_

ســلـامـ آهنگ ..

سلام اجی چطوری؟._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 133
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
(02-08-2015، 11:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:33)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم بنویسم متهم داغ نوشتم متهم داف ..  Big Grin  25r30
پاشو بیا بریم شِل! انقدرم هَزیون نگو! -_-...

باشه بزار اول سوالای متهم داغُ آماده کنم + فُشا ._. ..

تو برو یه دست با غریبه ها بازی کن بعد خودم میزنم ! ._.
منم دارمـ جوابارو آمادهـ میکنمـ با پیام واست میفرستمـ <:**
نهـ اَول میخوام تورو یدست ببرمـ اَشکتو دربیارمـ 
ما با هرکسی بازی نمیکنیـمـ پاشو بیا تا آبروتو نبردم میخوای چند تا از سوتیات رو بگم! بسوزی! ._.
آهنگ .. خوبم .. تو خوبی؟ ((:
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
ایــن غَزل آخرش نیومد! sHEll ShOcK
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
لازمه بعضی وقتا آدم تنوع داشته باشه !من همه بازیای اون ویدئو کلوپو جارو کرده بودم بعد اونم جدید هیچی نمیورد !

امروز رفتم یه ویدئو کلوپ جدید 10 تا بازی بار کردم اومدم خونه ! البته با غرغر کردنای مامان بازم زهرم شد :|

تا چند روز منو نمیبینین  cof

فعلا Dying Light داره نصب میشه !

30 تومن فقط همین شد ! تازه رفیق بود ی کم دستشو گرف پایین 
 سپاس شده توسط Interstellar
منم رفتم فیلم سفارش دادم گفت میشه 40 تومن :|
 سپاس شده توسط Mason
درود 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Interstellar ، Mason
(02-08-2015، 11:55)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی حداقل ی ورزش داره فیلم دیه بیکاری محضه .. عین این اسکلا ._.

البته وقتایی هیچ بازی ای نباشه میرم تو خط فیلم cof

سلام علی !

Crysis 3 رو گرفتم !
 سپاس شده توسط Interstellar ، Aiden Pearce
(02-08-2015، 11:56)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 11:55)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی ورزش داره؟ :|

من حاضرم تو یه اتاق یه متری باشم..

با یه باکس فیلم خوب..

تا آخر عمرم همونجا میمونم :|
 سپاس شده توسط Mason
(02-08-2015، 11:56)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی !

Crysis 3 رو گرفتم !

درود 
گرفتی ؟ 
ایول چطوره ؟ 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان