امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 12:57)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو خدا مراقب خودت باش باشه

چشم

برسين دادا اومدي؟
آگهی
سلام علیکم ._.

پیشنهاد میکنم از این سرویس رایگان گوگل استفاده کنید دیگه پیام تبلیغاتی نمیاد و 10 تا تم کروم رایگان میده Big Grin  من تستش کردم فوق العاده شده Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Google.com/service
 سپاس شده توسط افسرده2 ، Brooklyn Baby ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(02-08-2015، 12:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 12:57)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

برسين دادا اومدي؟

بعيد ميدونم از دوري من اين كارارو كردي عب نداره من اينجام Big Grin
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
چرا رفتين Undecided

(02-08-2015، 13:02)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 12:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

برسين دادا اومدي؟

بعيد ميدونم از دوري من اين كارارو كردي عب نداره من اينجام Big Grin

خخخخخ
خدا رو شكر نمردم دوباره باهات حرف زدم

سلام عرفان

خوندي؟
 سپاس شده توسط افسرده2
تبلیغات سایت نمیاد چون تا چن روز پیش پاپ اپ ی سایتی دیوانه کننده بود برام اما حالا قطعه شده اما برای وبلاگ میاد
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سلام مجید.سلام AFSORDE :hje:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 140

باز رفتين

(02-08-2015، 13:06)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آرشم ميتوني هر طور راحتي صدام كني
(02-08-2015، 13:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز رفتين

کی مجید؟
✘ JOKER ✘
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 140

(02-08-2015، 13:07)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 13:06)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز رفتين

کی مجید؟

اره
(02-08-2015، 13:06)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام............
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان