امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

آواتارم چقدر خوشگله ^_^

سارا + فاطی ؟ ._.
 سپاس شده توسط spent †
آگهی
اين جا كه نميتونم چيزي بگم تو تو خصوصي بگو من فقط نگا ميكنم هع.
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
(02-08-2015، 15:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم چقدر خوشگله ^_^

سارا + فاطی ؟ ._.

آوآتـار سـِت میکـنی ؟ :>

خوبـه ((:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
من یتیمم جیییییییییییغ:>>
 سپاس شده توسط Sa Har Naz ، spent †
(02-08-2015، 15:24)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآمـآن نداری ؟ .__.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
غزل اوتارت کیه؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(02-08-2015، 15:23)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم چقدر خوشگله ^_^

سارا + فاطی ؟ ._.

آوآتـار سـِت میکـنی ؟ :>

خوبـه ((:

نه این ُ تو یکی از عکسای تلگرام مامانم پیدا کردم =|

نمیزاره برم گروهشون ُ ببینم منم امروز رفتم یه عکس ُ از کامپیوتر ببرم تو موبایل مامانم شیطونیم گل کرد ._. ..

وگرنه دیروز کلی عکسای ساه ُ سفید گرفتم ! 

خوبی ؟
 سپاس شده توسط spent †
(02-08-2015، 15:25)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:24)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآمـآن نداری ؟ .__.
چرا دارم میگم تو نت مامان ندارم
:>>>
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، spent †
(02-08-2015، 15:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل اوتارت کیه؟

نمیدونم =|
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 15:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل اوتارت کیه؟

نمیدونم =|

.-. عکسشو اپ میکنی بدی بم؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان