02-08-2015، 15:37
(02-08-2015، 15:33)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جییغ من نفهمیدم:>
(02-08-2015، 15:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2015، 15:29)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم ._. ..
(02-08-2015، 15:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن مآمانمـو بلآک کردم -___- !
(02-08-2015، 15:23)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آوآتـار سـِت میکـنی ؟ :>
خوبـه ((:
نه این ُ تو یکی از عکسای تلگرام مامانم پیدا کردم =|
نمیزاره برم گروهشون ُ ببینم منم امروز رفتم یه عکس ُ از کامپیوتر ببرم تو موبایل مامانم شیطونیم گل کرد ._. ..
وگرنه دیروز کلی عکسای ساه ُ سفید گرفتم !
خوبی ؟
وآلآع -___-
من عاشـق عکـسآی سیآ سـفیدمـ ._.
بفرس برامـ (..)
خوبم ، تو خوبی ؟!
میدم (:
چـه خـبرآ ؟ ._.
مرسی (=
(02-08-2015، 15:31)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مامـآن تنهـآ >.<
(02-08-2015، 15:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مچکر:}
(02-08-2015، 15:28)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2015، 15:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم =|
.-. عکسشو اپ میکنی بدی بم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/812321041-12959.jpg
(02-08-2015، 15:29)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:>>>
(02-08-2015، 15:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن مآمانمـو بلآک کردم -___- !
(02-08-2015، 15:23)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آوآتـار سـِت میکـنی ؟ :>
خوبـه ((:
نه این ُ تو یکی از عکسای تلگرام مامانم پیدا کردم =|
نمیزاره برم گروهشون ُ ببینم منم امروز رفتم یه عکس ُ از کامپیوتر ببرم تو موبایل مامانم شیطونیم گل کرد ._. ..
وگرنه دیروز کلی عکسای ساه ُ سفید گرفتم !
خوبی ؟
وآلآع -___-
من عاشـق عکـسآی سیآ سـفیدمـ ._.
بفرس برامـ (..)
خوبم ، تو خوبی ؟!
(02-08-2015، 15:26)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2015، 15:25)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا دارم میگم تو نت مامان ندارم
مـآمـآن نداری ؟ .__.
:>>>
تو رو بــه فرزندی میپذیرمـ ._.
مروا ^_^
مامان خونده
مامان خونده
+
غزل اول تو و اون پسره بعد خودمو یکی:>>