امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﺎﺑﺎ ﻣﯿﺰﺍﺭﯼ ﺑﺮﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﻧﻢ؟
ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ...
.
.
.
.
.
.
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﺮﺍ؟ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﭼﻮﻥ تو ثمره امتحان ریاضی مامانتی!
جمله سنگین بود یه صلوات بلند ختم کنین
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 189
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ◄Iяαи► ، kiana-khanoomi ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮
آگهی
جوکا قدیمیه بزا من چن تا بزارم
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ƝAƲA
(02-08-2015، 22:29)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:28)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:27)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه موهای فرفری داری |:

چه دردسری داری |:

چه عشق دارم من |:

چه آرامشی دارم |:

برای من میخونه Big Grin Big Grin
برا آواتاری که دادم میخونم |:
من کپی اواتارمم Big Grin *_*

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
کسی از علی خبر نداره ؟ |:

(02-08-2015، 22:32)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:29)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:28)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:27)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه موهای فرفری داری |:

چه دردسری داری |:

چه عشق دارم من |:

چه آرامشی دارم |:

بیچاره |:

دردسری هستی پس؟ |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 22:32)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:32)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه موهای فرفری داری |:

چه دردسری داری |:

چه عشق دارم من |:

چه آرامشی دارم |:

بیچاره |:

دردسری هستی پس؟ |:

کدوم علی؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(02-08-2015، 22:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:32)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره |:

دردسری هستی پس؟ |:

کدوم علی؟
علی اسکله خودمون |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارین چه باحال میشه غزل این اواتارتو ببینه
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(02-08-2015، 22:34)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارین چه باحال میشه غزل این اواتارتو ببینه

براچی ._.
(02-08-2015، 22:34)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره |:

دردسری هستی پس؟ |:

کدوم علی؟
علی اسکله خودمون |:
نع خیلی وقته گ.ا نیومده.-.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
دختره پست گذاشته من حساسیت دارم. هر موقع بادمجون میخورم لبم باد میکنه
گفتم منم هر موقع لب میخورم بادمجونم باد میکنه!!!
.
.
.
دوباره بلاکم کردن
خوب حساسیت نیست مگه؟!

گرفتاری شدیم ب قران ، حساسیت خودشون حساسیته ، حساسیت ما عنه
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، ☮ VENOM VΛDΞR ☮

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان