امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 22:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:38)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:37)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:36)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:35)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع خیلی وقته گ.ا نیومده.-.
همین دیشب اش حرف زدم |:

اسکله پاک این بشر |:

تو پ.خ؟ من که اینجام ندیدمش.-.
+ کمی جلف-.-
تو لاین |:

خیلی بد دهنه |:

سعی داشتم درستش کنم |:

بلاکشکن خودتو خسته نکن والا
+
نوا بای:<
خیلی پرووه این بشر |:

پروو |:

انتظار داره هی من بش پیام بدم |:

خوشم نمیاد خودشو میگیره -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 192
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
آگهی
(02-08-2015، 22:40)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:37)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفره ازش نمیدونم چرا
کلا ادم های خاصی خوشسون میاد ازش

دنیا ایول
تو خاصی مثلا سلیقت اینجوریه فقط یکم نرمال باش:>>

من اسلش گوش میدم بابام فش میده =|
بعد نصیحت میکنه =|

خوب میکنه
جییییییییییغ سمت الزهرا نه؟
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(02-08-2015، 22:41)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:40)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:37)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفره ازش نمیدونم چرا

دنیا ایول

بعد نصیحت میکنه =|
بیچاره حق داره ._. |:

راک عالیه
هر کی نظر مخالف بده خر اصد =|

(02-08-2015، 22:43)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفره ازش نمیدونم چرا

دنیا ایول

بعد نصیحت میکنه =|

خوب میکنه
جییییییییییغ سمت الزهرا نه؟

نمیدونم والا ادرس دقیقشو
دو تا حلقه بسکته و یه زمین والیبالو ی چمن مصنوعی
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 22:43)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:41)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متنفره ازش نمیدونم چرا

دنیا ایول

بعد نصیحت میکنه =|
بیچاره حق داره ._. |:

راک عالیه
من راک گوش میدم |:

ولی نه زیاد |:

+ خودت خر اصدی |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(02-08-2015، 22:43)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:38)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:37)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:36)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دیشب اش حرف زدم |:

اسکله پاک این بشر |:

+ کمی جلف-.-
تو لاین |:

خیلی بد دهنه |:

سعی داشتم درستش کنم |:

+
خیلی پرووه این بشر |:

پروو |:

هیییع خوب بلاکش کن دیگه
یا محلش نده
پسر رو مخ و نچسبیه-_____-

من جدا برم:>>
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(02-08-2015، 22:45)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:43)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا ایول

بعد نصیحت میکنه =|
بیچاره حق داره ._. |:

راک عالیه
من راک گوش میدم |:

ولی نه زیاد |:

+ خودت خر اصدی |:
خودتی خودتی =]

:V
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(02-08-2015، 22:45)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:43)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ کمی جلف-.-
تو لاین |:

خیلی بد دهنه |:

سعی داشتم درستش کنم |:

+
خیلی پرووه این بشر |:

پروو |:

هیییع خوب بلاکش کن دیگه
یا محلش نده
پسر رو مخ و نچسبیه-_____-

من جدا برم:>>

خیلی نچسبه |:

میری؟ ..

من BF دارم؟ |:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
ســـلـامـ ..
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، ◄Iяαи► ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
چرا یهو نتم قط شد !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Interstellar ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلام :]

(02-08-2015، 22:49)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا یهو نتم قط شد !

پروفایلم چطو شد

+ دو صفحه قبل یه عکس گذاشتم ا خودم بگو چطو شده
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Interstellar ، ρѕуcнσραтн ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان