امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(03-08-2015، 14:38)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:36)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا ._.!؟
زشته -_-

من همیشه سرم شلوغه..؟!|:
خجالت بکش تو با چند نفری‎:|‎؟
کی من..!!:v
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 9
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، # αпGεʟ
آگهی
(03-08-2015، 14:39)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:38)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:36)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا ._.!؟
زشته -_-

من همیشه سرم شلوغه..؟!|:
نَ من‎:|‎
بی شعور من تنهام بعد تو سه تا سه تا؟۷:
.
 سپاس شده توسط Navisa. ، ◄Iяαи► ، # αпGεʟ
(03-08-2015، 14:38)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:32)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:27)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:26)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:22)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالله |:

تو همیشه سرت شلوغ بوده .. |:
ن اون شلوغ ن.. -_-
اصن میدونی چیه؟ |:

نان آف مای بیزنس |:

دیگه کاری به کار ندارم |:

هر کاری میخوای بکن |:
قبلنم نداشتی-_-

Bye
عاره |:

خیلی از این بابت خوشحالم |:
دیروز رفتم بیرون..گربمو گفتم فلج جفت پاش.. :v
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، # αпGεʟ
(03-08-2015، 14:40)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:38)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:32)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:27)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:26)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اون شلوغ ن.. -_-
اصن میدونی چیه؟ |:

نان آف مای بیزنس |:

دیگه کاری به کار ندارم |:

هر کاری میخوای بکن |:
قبلنم نداشتی-_-

Bye
عاره |:

خیلی از این بابت خوشحالم |:
دیروز رفتم بیرون..گربمو گفتم فلج جفت پاش.. :v
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Navisa. ، # αпGεʟ
(03-08-2015، 14:40)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2015، 14:39)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا ._.!؟
زشته -_-

من همیشه سرم شلوغه..؟!|:
نَ من‎:|‎
بی شعور من تنهام بعد تو سه تا سه تا؟۷:
بذار تو حال خودم باشم.. :v
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، # αпGεʟ
سلــآم .-.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Navisa. ، # αпGεʟ
(03-08-2015، 14:44)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم .-.

عاقا |:

چرا من تو رو نمیشناسم؟ |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
(03-08-2015، 14:44)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــآم .-.

سلام مدینه جون.. :v

خوب شد پاری رفت.. ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
جالبه .. از ی سال پیش نویسندگی ، همه مدیر شدن

فقط من نویسندم ((:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Navisa. ، ๒lคςк ๔єค๔ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
(03-08-2015، 14:47)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه .. از ی سال پیش نویسندگی ، همه مدیر شدن

فقط من نویسندم ((:

هیمممممممم .__.

جیغغ .______.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان