امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 12:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:38)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم طلاق میگیرم:/
بآزم o_o

(04-08-2015، 12:36)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:34)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـفـ .. -_-

ژوووون.. .-.
مررررض :7

اگه تموم شه دیگه.شاید تو نت باکسی دوس نشدم..(:
اصم شاید تا چن سال دیگه با کسی دوس نشدم(:
خیلی بچم و اس این کارا(:

(04-08-2015، 12:39)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:38)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم طلاق میگیرم:/
بآزم o_o

(04-08-2015، 12:36)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:34)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـفـ .. -_-

ژوووون.. .-.
مررررض :7

امیر با سارا..؟!:||

قراره زن من شه.. :v

بخندم برات؟

بخندی برام..؟!:/

:v
 سپاس شده توسط Spell † ، ρѕуcнσραтн
آگهی
فعلا..
 سپاس شده توسط Spell † ، ρѕуcнσραтн ، bOoOoOy
(04-08-2015، 12:35)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:34)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم طلاق میگیرم(:

هومم ؟ ._.

(04-08-2015، 12:33)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:31)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـخـوامـ سـرمـو بـکـوبـم بـه دیـوار  -___-

بکووب.. :v

دیو :|
میدونم میدونم.. :v

(04-08-2015، 12:34)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:33)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:31)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـخـوامـ سـرمـو بـکـوبـم بـه دیـوار  -___-

بکووب.. :v

چـرا هـمـه هـمـیـنـو مـیـگـن =||

مـردم پـررو شـدن واقـعـا -__-

من بودم.. .-.

ای بـآبـآ ، ای بـآبـآ

مـن الـان بـه ایـن قـآنـون ایـمـآن اوردمـ↓

یـآ حـرص بـده یـآ حـرص بـخـور =||
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، bOoOoOy
(04-08-2015، 12:39)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآرآ .. ؟

مگه میشه ؟ .. مگه دآریم ؟

(04-08-2015، 12:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بچم و اس این کارا(:
آخی بآبآیی >_<

.. تُ بشین به فکر دو تآ دخترآت بآش -_-

تُ اصن میدونستی من دو تآ زن دآرم ؟
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 62
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Spell †
من ا 12 سالگی شرو کردم..تازه فک کنم دیر شرو کردم تو میگی بچه ای.. :|||تو اشتبات اینه ک وابسته میشی.. ._.

(04-08-2015، 12:43)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:39)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآرآ .. ؟

مگه میشه ؟ .. مگه دآریم ؟

خیلی بچم و اس این کارا(:
آخی بآبآیی >_<

.. تُ بشین به فکر دو تآ دخترآت بآش -_-

تُ اصن میدونستی من دو تآ زن دآرم ؟
هههه اوووره.. :v نفسمه.. ^_^
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
علی ُ سارا ..

سارا ُ علی :|

خیلی هم عالی :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ρѕуcнσραтн
(04-08-2015، 12:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:33)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیریت ب من نیومده -_-

همش دآرم گند میزنم :>

راستشو داری میگی ؟ :||

فاط ؟ :|

خوبی ؟ ._.

ن یه اشتبآهی شُده |:

اینجآ رو ببین => دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=216470 .. !

موضوع هایی ک ادغام زدم اومدن شدن پست هآی اول -_-

چیکآرش کنم ؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Spell †
(04-08-2015، 12:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ُ سارا ..

خوشبخت شید :| خیلی به هم میاید :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.

سوتی داد خفن...

منو از کجا میشناسی..؟!-_-
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Spell †
(04-08-2015، 12:44)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههه اوووره.. :v نفسمه.. ^_^
خوشبخت شی بآ مآمآنم :||||||

(04-08-2015، 12:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ُ سارا ..

خیلی هم عالی :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.
بلی بلی بآس بریم :>>

حآلآ کی o_o
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Spell †
(04-08-2015، 12:46)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:33)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیریت ب من نیومده -_-

همش دآرم گند میزنم :>

راستشو داری میگی ؟ :||

فاط ؟ :|

خوبی ؟ ._.

ن یه اشتبآهی شُده |:

اینجآ رو ببین => دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=216470  .. !

موضوع هایی ک ادغام زدم اومدن شدن پست هآی اول -_-

چیکآرش کنم ؟

تاپیک قدیمی ُ با جدید ادغام زدی؟ :||

باید جدا سازیش کنی ولی من پیشنهاد میکنم نکنی ._. ..

من اون روز اول که تازه مدیر شده بودم یه تاپیک ُ  که اشتباهی ادغام شده بود اومدم جدا سازیش کنم نمیدونم چی شد یهویی حذف شد  :|

به ایمانم گفتم هیچکس پیداش نکرد ! :|||
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان