امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 13:59)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:55)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه .. اصلا مهم نیست.. (((:

ولی دوستم چرا .. .

‎:|‎
ترجمه پلیز‎:|‎!

بشین سر جات .. بحثم نکن ..

آفرین ..

من ایمان دارم تُ خوب میشی ۷:

شما همون به ماست ایمان داشته باش ..

سکوت اختیار کُن ‎:|‎
ضایع شدی چرت نگو ._.!
.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
آگهی
مدینه .. اصلا چرا جوابشو میدی .. ((:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، eɴιɢмαтιc ، ρѕуcнσραтн
(04-08-2015، 13:55)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:55)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:53)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلآم دَنیو ^_^

چطوری فاطیو ^_^
خوب ^_^

تُ چطور مطوری .. ؟

(04-08-2015، 13:57)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

پُشت پرده جیغ بزنمـ ؟ (..*)

+--(._.)--+
o_o

بلی :>

(04-08-2015، 13:58)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:57)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقده اسپم میدن .. چیز خوردم مدیر شُدم  cry girl

دستآم شیکست بآو >_<

آهنگ و موسیقی بعد گ.آ پر بازدید ترین و اسپم زا ترین انجمنه -_-

دستی دستی خودمُ بدبخت کردم |:

می خوای جاتو با من عوض کن v:

من که شکایتی ندارم v:

لطف میکنم میدونم v:
نَ زحمتت میشه :7

من ب خآط شمآ و ب عشق شمآ کآر میکنم :> ( چ دروغی :7 )
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 71
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، ◄Iяαи► ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
نقل قول: رهـا جنسیت من چیه؟؟!

تو گوشمـ بگو چی بگمـ ؟ (*..)
 سپاس شده توسط Interstellar ، ◄Iяαи► ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ρѕуcнσραтн
یک ادم ضعیف ۷:

هیچی نمیشی .-.!
.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(04-08-2015، 14:01)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:59)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 13:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‎:|‎
ترجمه پلیز‎:|‎!

آفرین ..

ضایع شدی چرت نگو ._.!

چه ربطی داره |:

جلو توی ضایع .. ضایع شم ؟ |:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ๒lคςк ๔єค๔ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
چی شده اصن |:

چرت چرت |:

اصن چرا میپرسم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 71
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Interstellar ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(04-08-2015، 14:04)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک ادم ضعیف ۷:

هیچی نمیشی .-.!

تو میشی ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(04-08-2015، 14:04)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 14:01)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین ..

ضایع شدی چرت نگو ._.!

چه ربطی داره |:

جلو توی ضایع .. ضایع شم ؟ |:
تُ خوبی عَمو جون ۷:
برو من با بچه ها بحث نمیکنم .. ._.!
.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Interstellar
(04-08-2015، 14:02)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدینه .. اصلا چرا جوابشو میدی .. ((:
زر میزنـه -_-

یکی احمق تر ازون گرفتار شدم |:
(04-08-2015، 14:04)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: رهـا جنسیت من چیه؟؟!

تو گوشمـ بگو چی بگمـ ؟ (*..)

تو دیدی.. همونی که هستـم رُ بگو ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Interstellar ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان