امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 16:00)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر تعارف نکن دیگه .. خانوما مقدمن ._.

من بعدا با شما صحبت میکنم =))))!
.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ◄Iяαи► ، Brooklyn Baby
آگهی
دنیا وقتی داری میری تو بخش مدیرتی وب نام کربری ُ بدون اون بلاگفا دات کام بزن :|

رمزتم که همونی که بهت دادم ._. !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
تگ کنید و تگ شوید ولی اسراف نکنید!!  Big Grin
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، # αпGεʟ ، ◄Iяαи► ، Aiden Pearce ، ๒lคςк ๔єค๔ ، CTG ، Brooklyn Baby ، мoвιɴα т
(04-08-2015، 15:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
این قدر عمو صابر رو تگ نکنید!!  Undecided

وگرنه اعصبانی میشه همه رو بن میکنه .ــــ.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ◄Iяαи►
(04-08-2015، 16:01)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:58)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
این قدر عمو صابر رو تگ نکنید!!  Undecided

اینا نمیفهمن من معذرت میخوام -_-!

این بچه اشتباه کرده -_-

شما بزرگی کن -_-

میام میزنمتا -_-!
بچه -_-

خجالت بکش جلو آقا صابر -_-
نمیخوام -_-!
جلو جمع نمیشه یک جای خلوت بهت میگم 7:
.
(04-08-2015، 16:00)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:57)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا دیوونه خونس

میدونستم تو من ُ دوست نداریی >_< cry girl

بفرما اینم نمونش :|
صب به صب مارو میبینه یا فش میده یا میگه منو دوس نداری
از کجات ب این نتیجه میرسی ؟
هنوزم پیامات ُ دارم که واسم قلب میفرستادی >_< ( شایدم پاک کردم نمیدونم ._. )

من طلاق میخوااااااااااااام >_< !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ◄Iяαи► ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(04-08-2015، 16:01)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر تگ بشه چی میشه ؟
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 89
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، # αпGεʟ
(04-08-2015، 16:01)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله بله v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 89
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ
@SABER

این نام کاربریارو یک تحولی بدین ._.!
رنگشو .-.!
.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Brooklyn Baby

جونِ من عمو صابرُ :|||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان