امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 17:14)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:12)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]not
[/b]

اذیت نکن مدینه رو -_- !

وگرنه :/

-_-

تو یکی که حرف نزن -_-!
تورو بعدا جایی که خلوت باشه بهت میگم 7:

خلوت میخوای ؟ :|

بیا پ.خ .. :|

تو بیا .-.!
نه از پ.خ خلوت تر 7:
.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(04-08-2015، 17:12)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:11)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضـــی .. عشقــم :7

^______________^

مدینه .. بیا جلوی چشممـ :V

._.

تیتـی :7

من میرم جلو .. ولی خدا خودمو دست تو میسپرم s:
(04-08-2015، 17:14)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای بار دوم :

چرا جوابشو میدین ؟ ((:

الان من دعوا ندارم با کسی =))))

خدا هم شفات بده 7:
.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Interstellar
(04-08-2015، 17:13)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]not
[/b]

اذیت نکن مدینه رو -_- !

-_-

مرضـی بزنم تو سرش که نفهمـه از کی خورده؟!

اول بزار بیاد خلوت ببینمـ چ غلطی میخواد بکنه مثلا :|

_

ماهانمـ ((: !
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Interstellar ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
ایمان بیا فرید نیست تو یک دستی به من برسون
@Wanton
.
 سپاس شده توسط Wanton
(04-08-2015، 17:14)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای بار دوم :

چرا جوابشو میدین ؟ ((:

نمیتونم جلـو زبونم رُ بگیرم |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Interstellar
(04-08-2015، 17:14)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:14)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:12)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]not
[/b]

اذیت نکن مدینه رو -_- !

-_-

تو یکی که حرف نزن -_-!

تو بیا .-.!
نه از پ.خ خلوت تر 7:

نترس کاریت ندارمـ بیا :V
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Interstellar
(04-08-2015، 17:15)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای بار دوم :

چرا جوابشو میدین ؟ ((:

الان من دعوا ندارم با کسی =))))

خدا هم شفات بده 7:

من شما رو نقل کردم ؟

تگ کردم ؟

نشونه ای بود که من با شمام ؟

پس صحبت نکن ..
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Brooklyn Baby
(04-08-2015، 17:13)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:08)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:02)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:58)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
کجا؟.-.

هیچجا -_-

پووف :|
چرا چند روزه دپرسی ؟:|
مننننننن ؟ :||||

راس میگه ؟ O_o

(04-08-2015، 17:03)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:02)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:58)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
کجا؟.-.

هیچجا -_-

پووف :|

(04-08-2015، 16:59)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو خیلی دوست دارم
قشنگه
معنیشم دوست دارم 3>

اولین نفر که از اسمم انتقاد نکرد (..) !

منم معنیشو دوس دارم (: ..

Angel

Angel

خوبی ؟

راستی اسمت چیه ؟ ._.

من نوام وشما ؟

فاطمه (:‌

چه اسم قشنگی داری .. نوا ._.
 سپاس شده توسط Interstellar ، Brooklyn Baby
(04-08-2015، 17:17)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 17:14)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[b]not
[/b]

اذیت نکن مدینه رو -_- !

-_-

تو یکی که حرف نزن -_-!

تو بیا .-.!
نه از پ.خ خلوت تر 7:

نترس کاریت ندارمـ بیا :V

خُب تو بیا 7:

پ.خ هم بستی :>>>!
.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان