امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 21:06)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 21:05)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رفتن تو کار لانا دل ری -_-
لانا ایز مای کویین همه تون خفه شید -_____-

لانا کیه ؟ فقط امینم !

امینم حرف میزنه نمیفهمم :|
لانا عشق منو میتراس-_-
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
نقل قول: چرآ اجــآق دآرم =|

بی ادبـآ کی گفت ندآرم ؟ -__-

جهیزیم کـآمله .. تـآحـآلـآ اجـآقم رآه نیفتـآده .-.

چرا با من دلت نمیاد؟  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 131  ===> اون دنـآت خنگ فهمید ._. فـرید از جدیت درآ گلم ^__^ ینی دلـم نمیـآد بزنمت ((=
آه خیالم راحت شد  :230:

اخه یک جوری مطرح شد فکر کردم کلا تعطیلی!  kaffe2

خوبه! کی بیام برت دارم بیارم خونه بخت؟  fs10

من درک نمی کنم چی میگی! من جدی ام؟ من!؟ چرا بیشتر آدما منو جدی میگیرن انقد؟  aah
من فقط وقتی درحال انجام کار یا بحث جدی ای هستم خیلی جدی میشم! در غیر این صورت مثه تو ام عشقم!  6gd
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، an idiot ، Mason
(04-08-2015، 21:07)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 21:06)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 21:05)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لانا کیه ؟ فقط امینم !

لانا عشق منو میتراس-_-

احمقا :|
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ◄Iяαи► ، an idiot ، FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 21:07)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 21:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

piazo (ایتالیایی)
فرانسوی بلد نیستم! ولی تو برو پیدا کن معنی اینو  Sleepy Dodgy
بگو سه ساعته پس گ.آ نبودی ! داشتی دنبال این کلمه میگشتی ..  cof 
قربونت برم من میدونم عاشق فرانسوی هستی الان میخوای خودتو بالا بکشی جلوی میس فرانسوی  Angel 
منو چه به دنبال معنیه کلماته مزخرفه ایتالیایی گشتن :|  25r30 245
احمق جان من داشتم پیام بچه ها رو جواب می دادم Dodgy 
ایتالیایی خدایی خیلی خوبه! تو نمی فهمی! برای من فرانسوی و ایتالیایی هر دو عزیزن!  Angel Undecided
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic ، ◄Iяαи► ، an idiot
اعصاب ندارم.-.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 131

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET
از شوخی گذشته |:

دیگه خدافظ ||:

(04-08-2015، 21:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 21:07)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لانا کیه ؟ فقط امینم !

لانا عشق منو میتراس-_-

بی ادب |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، FARID.SHOMPET
سلاین خوشگلاbathtime
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ◄Iяαи► ، ρѕуcнσραтн ، an idiot ، ๒lคςк ๔єค๔ ، FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 21:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لانا کیه ؟ فقط امینم !

لانا عشق منو میتراس-_-

هو :|
لانا مثه ننه منو میتراس :| 25r30
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ρѕуcнσραтн ، Mason ، FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 21:05)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 21:04)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآک |:

^_^
فینگول من ‎=)‎

اینو از کجآ در آوردی |:

بدو بیآ پ.خ کآرت دآرم -_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، tyjtfhdhr ، an idiot ، ๒lคςк ๔єค๔ ، FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 21:07)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرآ اجــآق دآرم =|

بی ادبـآ کی گفت ندآرم ؟ -__-

جهیزیم کـآمله .. تـآحـآلـآ اجـآقم رآه نیفتـآده .-.

چرا با من دلت نمیاد؟  » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 131  ===> اون دنـآت خنگ فهمید ._. فـرید از جدیت درآ گلم ^__^ ینی دلـم نمیـآد بزنمت ((=
آه خیالم راحت شد  :230:

اخه یک جوری مطرح شد فکر کردم کلا تعطیلی!  kaffe2

خوبه! کی بیام برت دارم بیارم خونه بخت؟  fs10

من درک نمی کنم چی میگی! من جدی ام؟ من!؟ چرا بیشتر آدما منو جدی میگیرن انقد؟  aah
من فقط وقتی درحال انجام کار یا بحث جدی ای هستم خیلی جدی میشم! در غیر این صورت مثه تو ام عشقم!  6gd

حالم ب هم خورد Confused
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، an idiot ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان