امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 22:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیام !

هر لحظه ممکنه بزنم بیرون !

خدافظ !
این آواتارت شریل هست؟ خیلی کوچیکه تو عکس ولی انگار سیم خارداری که روی رون پاش تتو کرده رو دارم می بینم!

ها ؟ :||

عکس بعدی خوشکله ^_^

بزارم ؟ :>
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(04-08-2015، 22:21)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید این آقا امیر از اولشم بامن خوب نبود...

ی کاری کن باهام بد نباشه....

1- چرا تو هیچ وقت آواتار نداری؟

2- کدوم امیر؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Interstellar
(04-08-2015، 22:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:17)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:14)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا بحث جن و پن بکشید وسط :|||||
یه احضار جن باحال بگم ؟ :|

بگو :|

شاید تکراری باشه ولی هنو ترس باهاش !

میری تو یه اتاق تاریک 2 تا شمع سفید روزن میکنی میزاری کنار آینه !

بعد با یه ماژیک قرمز روی آینه مینویسی جن !

بعد 4 بار باید یه آیه رو بخونی و هربارم 40 بار از روی اون 3 بار که نوشتی جن بخونی جن !

بعد احساس میکنی یه نفر پُشتت ! :|

من همین الانش فک کردم یکی بغلدستمه :|||
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Interstellar ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(04-08-2015، 22:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:17)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:14)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا بحث جن و پن بکشید وسط :|||||
یه احضار جن باحال بگم ؟ :|

بگو :|

شاید تکراری باشه ولی هنو ترس باهاش !

میری تو یه اتاق تاریک 2 تا شمع سفید روزن میکنی میزاری کنار آینه !

بعد با یه ماژیک قرمز روی آینه مینویسی جن !

بعد 4 بار باید یه آیه رو بخونی و هربارم 40 بار از روی اون 3 بار که نوشتی جن بخونی جن !

بعد احساس میکنی یه نفر پُشتت ! :|
این جور احضار روح/جن به درد نمیخوره ..

باید بتونی باهاشون خرف بزنی.سوال بپرسی..

همینطوری باشه میخوای چیکار؟
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، CTG ، ( lιεβ ) ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(04-08-2015، 22:19)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی بدتراز وی یا نیست ..

البته من امتحان نکردم..

ولی چیزایی که راجبش خوندم خیلی خفنِ .. :|

_

بله ؟

هیچی 
از وقتی تایپیکو بستن ازت خبر ندارمخوبی؟
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 153
 سپاس شده توسط Interstellar ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(04-08-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:18)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:16)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ از فرید دور بمون آجی :>>>

این بشر گزوینی اصد -_-

گزیوینی چشه مگه؟  Undecided

میگم عآشقت نشه یه وقتی :7

از اول بزنیم امیرم بیاد >_<
ای بابا  Dodgy
Big Grin

فرید میگه بازی ب پایان رسید |:
(04-08-2015، 22:20)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی=|

بلی D:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(04-08-2015، 22:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیام !

هر لحظه ممکنه بزنم بیرون !

خدافظ !
این آواتارت شریل هست؟ خیلی کوچیکه تو عکس ولی انگار سیم خارداری که روی رون پاش تتو کرده رو دارم می بینم!

ها ؟ :||

عکس بعدی خوشکله ^_^

بزارم ؟ :>
میگم اینی که گذاشتی شریل هست؟ اخه دارم تتوی روی پاشو می بینم انگار! تتو می دونی چیه اصن؟
هم اینو بزرگشو بده هم بعدی که میگی خوشگله رو بذار!

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Interstellar ، ρѕуcнσραтн
(04-08-2015، 22:23)خخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:19)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی بدتراز وی یا نیست ..

البته من امتحان نکردم..

ولی چیزایی که راجبش خوندم خیلی خفنِ .. :|

_

بله ؟

هیچی 
از وقتی تایپیکو بستن ازت خبر ندارمخوبی؟

(:

خوبم .. تو خوبی؟
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
عههههه
رها هم که هست

سلاااااام
 سپاس شده توسط Interstellar ، FARID.SHOMPET ، eɴιɢмαтιc
چیز تو چیزه سازنده ی این بازی که به معنای واقعی چیزیده تو اعصاب من 
من بازی نمی کنم!
تو دل منو بریدی! تو مسلمون نیستی!

سپاس شده توسط Interstellar ، ρѕуcнσραтн ، eɴιɢмαтιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان