04-08-2015، 22:36
من دیگه واقعنی باید برم :|
خدافظ !
خدافظ !
|
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « |
|||||||||||||||||||||||
من دیگه واقعنی باید برم :|
خدافظ !
omid باید یک سوال از -ـــــــــــ- بپرسد، و -ـــــــــــ- باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
04-08-2015، 22:37
(04-08-2015، 22:34)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سوره ی فتح بخونی اوکیه .. اینو هزار بار گفتم ولی بازم میگم :| یه نفره نمیشه احضار کرد .. فک نکنم بیان.. ._. البته فقط در حد یه فکرِ .. ((:
کسی نیس استرس گرفتم خخخخ
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
anii 2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. kimia-s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. omidcr7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ßlaɳgeaCe× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ~ChaRizMa~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ~вєѕт gιяℓ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ραrαηorмαL ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. мøяνα.għ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ ، 6 مهمان یعنی فقط 6 تا مهمان داریم! تازه 4 تا هم که پنهان هستن! اوففففف!!!!!!!!!
04-08-2015، 22:38
(04-08-2015، 22:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه بابا شما فک کنم منو با یکی از دوس دخترات اشتباه گرفتی من هیچ حسی ب شما ندارم پس بهتره فردا پس فردا واسم حرف در نیارین....
04-08-2015، 22:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-08-2015، 22:38، توسط ρѕуcнσραтн.)
امید این چ سئوال مسخره ایه |:
داری از همه میپرسی -_-
04-08-2015، 22:39
-ـــــــــــ- در حال پاسخ دادن به سوال omid میباشد، او باید در پاسخ دادن صادق باشد
امید ب لب خیلی علاقه داری ؟؟؟
(04-08-2015، 22:38)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. د آخه خوآهر من کی گفته تُ حسی ب این دوست مآ دآری ؟ خودت میبری و میدوزی -_-
(04-08-2015، 22:38)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی داری میگی؟:||| حالت خوب نیستا خواهر من:||| بسم الله:|
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|