امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 22:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

دورود
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 160
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
(04-08-2015، 22:41)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی داری میگی؟:|||
حالت خوب نیستا خواهر من:|||
بسم الله:|
امیر سینآ جنآ رُ آورد تو فلش |:
ی ان یکاد بخون من میترسم:|._.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
خدافظ...o_O

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، omidkaqaz
(04-08-2015، 22:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها این تست روانشناسی خیلی جالبه 
تشخیص شخصیت شما در مواجهه با ترس یا اضطرابه
من انجام دادم شمام امتحان کنین 
جالبه  

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تست روانشناسی

عالیهههه واقعا 

تنت میخاره ـا !

خب تو بیا بخارونش
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، CTG
(04-08-2015، 22:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

دورود

زهر مار |: 
با اون عکسی که فرستادی 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط esiesi
(04-08-2015، 22:41)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه من تجربشو دارم ک میگم....
ی بار جواب سلام ی پسرو دادم فرداش همه گفتن عاشقش شده
اصن خود من |:

همین الان دآرم هم بآ سینآ هم بآ امیر حرف میزنم .. درسته ؟

کی میگه من عآشق این دو تآ شدم ؟

کرم از خود درخته -_-

(04-08-2015، 22:42)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:32)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ب دوستآم زنگ بزنم بیان اینجآ Confused ..

خدآ بگم چیکآرت کنه سینآ ..

منم میترسم :|

جدی میگم :|

تقصیر شماس کشش دادید :V
من از همون اول گفتم بحث نکنین .-.

+ پسره ی ک نمیدونم چی اسمته این عکسه چی بود ؟ کتک میخوآی |:
 سپاس شده توسط Interstellar ، tyjtfhdhr ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، CTG
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=239306&pid=3005289#pid3005289
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(04-08-2015، 22:44)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:41)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی داری میگی؟:|||
حالت خوب نیستا خواهر من:|||
بسم الله:|
امیر سینآ جنآ رُ آورد تو فلش |:
ی ان یکاد بخون من میترسم:|._.

بلد نیستم :|

یآ خود خدآ کمک کُن ._.
(04-08-2015، 22:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:41)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

دورود

زهر مار |: 
با اون عکسی که فرستادی 

کدون عکس Big Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(04-08-2015، 22:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

دورود

زهر مار |: 
با اون عکسی که فرستادی 

کدون عکس Big Grin

همون روانشناسیه 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان