امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

(04-08-2015، 23:16)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی علی ؟؟؟ نفهمیدی حالیت کنم

بیا حالیم کن بدوووو...ههه اینو تازه وارده نمیشناسه منو..
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ρѕуcнσραтн
آگهی
علی امید کل کل در اختار شما.-.
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، ρѕуcнσραтн
(04-08-2015، 23:15)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 23:14)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 23:12)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 23:10)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 23:05)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره گ* خوریش ب تو نیومده.. -_-دوس دارم بش میگم رفیقمه هیچی نمیگم دیگه نرو رو نرو من.. -_-

گنده تر از دهنت حرف میزنی علی کوچولو خبریه؟؟
ن خبری نیس شما گنده ای.. :||پووف الان اخطار میگیرم اگه محدودیت نداشتم الان..هووووف.. :||بیخیال..

منم از اخطار میترسم وگرنه بد میدیدی بچه خوشگل دیگه نبینم برای من قار قار کنی
میدونم خوشگلم لازم نی جار بزنی.. :v

داشی من ازت بزرگتدم بهتره احترام بذاری.. :|||
عزیز دلم ازم بزرگتری درست 
ولی من همین بعداز ظهر با یه جاهل دعوا کردم نزدیک بود با چاقو بکشم حالا بگو برا چی چون 25 سالش بود و من براش گنده اومدم و احترام نزاشتم شما جای خود
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(04-08-2015، 23:11)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی به فاطی چش نداشته باش‎:|‎
اذیتش کنی من میدونم و تو ‎:|‎

D:

+ مروآ چشآم درد میکنن >_<
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 166
مرضی عشقم...؟!:v
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Brooklyn Baby
(04-08-2015، 23:17)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 23:16)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی علی ؟؟؟ نفهمیدی حالیت کنم

بیا حالیم کن بدوووو...ههه اینو تازه وارده نمیشناسه منو..

سسرتون درد میکنه؟
جا دنبا خالی اااه

(04-08-2015، 23:18)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 23:11)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی به فاطی چش نداشته باش‎:|‎
اذیتش کنی من میدونم و تو ‎:|‎

D:

+ مروآ چشآم درد میکنن >_<

چرا فاطمه؟:{
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(04-08-2015، 23:17)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی امید کل کل در اختار شما.-.

باو ب ما نمیخوره این.. :||

ارزش کل کل نداره.. :v
(04-08-2015، 23:20)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 23:17)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی امید  کل کل در اختار شما.-.

اه پس خفه شین گ.ا س یا گلوبال کلش؟؟؟؟-__-
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، omidkaqaz ، ρѕуcнσραтн
(04-08-2015، 23:20)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا این به درخت میگن بچه جون 

همه ناس و سیگار میزنن تو شاس میزنی 

ینی بچه فوکل تو بیا بگیر به دهنت بعد بگو من ارزش کل کل نداره 

گنده تر از دهنت حرف بزنی بد میبینی
(04-08-2015، 23:21)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا این به درخت میگن بچه جون 

همه ناس و سیگار میزنن تو شاس میزنی 

ینی بچه فوکل تو بیا بگیر به دهنت بعد بگو من ارزش کل کل نداره 

گنده تر از دهنت حرف بزنی بد میبینی

حسین تهران نی.. :v

جمعه شب میاد.. :v

(04-08-2015، 23:21)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه پس خفه شین گ.ا س یا گلوبال کلش؟؟؟؟-__-

لولت چنده جیگرم...؟!:|||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان