امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(05-08-2015، 18:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=38863&highlight=%D8%AE%D9%88%D8%A8+%D8%A8%D9%88%D8%AF

این موضوع بستس ؟ :|

چرا ؟ O__o

اشتباه شده حتما خوشگله!

بازش کنم پُ ._. ..

باید بفرستمـش روانشناسی ._. ..

چشام کور شد از اهمون اول دارم موضوع ارو نگاه میکنم به امیر اینکه تکراری باشه ! :||
-_-
:/\
شکلک خالی؟ Angry
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، tyjtfhdhr
آگهی
نقل قول: شکلک خالی؟ » گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 14
باز گیر داد :|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(05-08-2015، 18:33)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:27)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=38863&highlight=%D8%AE%D9%88%D8%A8+%D8%A8%D9%88%D8%AF

این موضوع بستس ؟ :|

چرا ؟ O__o

اشتباه شده حتما خوشگله!

بازش کنم پُ ._. ..

باید بفرستمـش روانشناسی ._. ..

چشام کور شد از اهمون اول دارم موضوع ارو نگاه میکنم به امیر اینکه تکراری باشه ! :||
-_-
:/\
شکلک خالی؟ Angry

بالاش ی عالمه کلمست:|
ارسال عاری از نوشته نیس تازه شکلکی ک دادم جز علام نوشتاری بودی(:
هوهوهوهاهاهاهاهاها
یوهاهاهاهاها:183:

(05-08-2015، 18:36)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شکلک خالی؟ » گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 14
باز گیر داد :|

حس میکنم میخواین یکی از بهترین کاربرتون و خراب کنید._.
این صابر کو اها اینا صابر بیا رزی میخواد از ابزار مدیریت سو استفاده کنه:/\
@SABER
هوهوهوهویوهاهاها :|
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
اه بازم دیر رسیدم 

بگذریم سلام
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
با لب تاب عربی اومدم بعضی از کلماتم که نمیزنه بیاد که هیچ اشتباه هم تایب میکنه !

الان "د" لاهست ! :||||||||||||||||
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 18:40)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروه تلگرام اوکیه؟:|
کسی فضولی نکرد؟._.
م
سلام
خوش به حالتون که کنار دوستاتونین
از این لحظات خوب استفاده کنین که حسرتشو نخورین
دیگه برنمی گرده
کاش اون چندماه هیچ وقت تموم نمی شد
آه خدایا چرا انقدر سرعت من گَندهه ؟ >_<

صفحه هارو نصفه باز میکنه ! -_-

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=38863

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=223723

اینا تو دست ُ بالتون باشه من میخوام برم لب تاب ُ خاموش روشن کنم میپره ! :||

لعنت بر شیطون :|||

سرعت درست شد ! :|
(05-08-2015، 18:43)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:40)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروه تلگرام اوکیه؟:|
کسی فضولی نکرد؟._.
م

کانون چ روزایی میری |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان