امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(05-08-2015، 19:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:06)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز مهربون شدم میخوام به همه سپاس بدم (:
قدرمو بدونید خیلی داداش مهربونیم.

+آقا صابر عموئه
فرید بابائه
منم داداش باشم؟

تو داداش بزرگه باش ._. ..

عمو امیرحسین ^_^ ..

بابا فرید .-.

مامان فریما ..

عمو صابر ..

:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

دو تا عمو!
راس میگی سن من به داداش نمیخوره |:
نمیشه صابر پدربزرگ باشه؟
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 18
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET
آگهی
رزی جان از همینجا اعلام میکنم منم *یدم از خنده 25r30
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، tyjtfhdhr
(05-08-2015، 19:09)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:08)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:06)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستون واقعا اینه ؟ :|
میترا راست میگف :|
الان واقعا فک میکنین رو موجای مکزیکویین ؟  جمع کنید باع :|

من بی ادبم ؟ :|

خاک عالم :|
الان رزی پ.م داد تو تلگرام هی میگه *یدم *یدم :|

اوه :|

راسی میترا تو تل نی ؟
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ×ThundeRBolT×
(05-08-2015، 19:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:07)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 18:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا فــــــــریددددددددددد >_<

کمک ): !

@F A R I D

چیه؟
میگم من چشام مشکل داره ؟ :||

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=223723

این موضوع بستس -_- ..

تازه من همون دوران نویسندگیم به بهاره دادم ببنده ُ اونم بست انداخت زباله !
/: !

(05-08-2015، 19:03)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام
سلام ._.

میگم تاحالا من چند بار تگت کردم ؟ :|||

@wicked
تا دلت بخواد

چند بار ؟ O.o
نمیدونم شاید15 بار

(05-08-2015، 19:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوبارع خانواده مجازی؟:|
میخواین مث پارسال کنین؟:|
همه باهم زن شوهر بودن:|

تو کلا همه رو به چشم دوست دخترت میبینی |:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(05-08-2015، 19:11)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:06)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+آقا صابر عموئه
فرید بابائه
منم داداش باشم؟

عمو امیرحسین ^_^ ..

بابا فرید .-.

مامان فریما ..

عمو صابر ..

دو تا عمو!
نمیشه صابر پدربزرگ باشه؟
الان عمو صابر 29 سال سن ُ داره دیگه ؟

تو 24 سالته !

6 سال تفاوت سنی ؟ :||
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(05-08-2015، 19:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:09)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:08)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:06)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستون واقعا اینه ؟ :|
میترا راست میگف :|
الان واقعا فک میکنین رو موجای مکزیکویین ؟  جمع کنید باع :|

من بی ادبم ؟ :|

خاک عالم :|
الان رزی پ.م داد تو تلگرام هی میگه *یدم *یدم :|

اوه :|

راسی میترا تو تل نی ؟

چرا هست :|
مشغول شوهرداریه ب ما زیاد نمیرسه25r30
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، ×ThundeRBolT×
هاهاها سیم کارتم و رفتم از دفتر خدماتی دوباره گرفتم:/\
باید ی فکری ب حال این هارد هم بکنم._.
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ×ThundeRBolT×
(05-08-2015، 19:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:11)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+آقا صابر عموئه
فرید بابائه
منم داداش باشم؟

عمو امیرحسین ^_^ ..

بابا فرید .-.

مامان فریما ..

عمو صابر ..

دو تا عمو!
نمیشه صابر پدربزرگ باشه؟
الان عمو صابر 29 سال سن ُ داره دیگه ؟

تو 24 سالته !

6 سال تفاوت سنی ؟ :||

هنوز تو سی نرفته همون عمو خوبه!
امیر مسخره برگرد تله -_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ×ThundeRBolT×
(05-08-2015، 19:12)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:07)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 19:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه؟
میگم من چشام مشکل داره ؟ :||

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=223723

این موضوع بستس -_- ..

تازه من همون دوران نویسندگیم به بهاره دادم ببنده ُ اونم بست انداخت زباله !
/: !

(05-08-2015، 19:03)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام
سلام ._.

میگم تاحالا من چند بار تگت کردم ؟ :|||

@wicked
تا دلت بخواد

چند بار ؟ O.o
نمیدونم شاید15 بار

(05-08-2015، 19:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوبارع خانواده مجازی؟:|
میخواین مث پارسال کنین؟:|
همه باهم زن شوهر بودن:|

تو کلا همه رو به چشم دوست دخترت میبینی |:

بسه هرچی منو ب "لش"ا تشبیه کردین یا اسم بردینم..
عوض شدم..
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان