امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

بچه بودم یه عروسک داشتم اسمـش ُ گذاشته بودم " گوزیتا ! :|||||||||||||| "

یه فامیل داریم ! همین الان زنگ زد ! به جای اینکه حال خودم ُ بپرسه میگه حال گوزیتا خوبه ؟ :|||

من موندم این چطوری هنو یادشه ! |:

من سال پیش برای اینکه تنها نباشم واسه خودم یه چند تا عروسک گرفتم اسم گذاشتم واسشون ُ هر شب بوسشون میکردم :|

الان اسم اینارو یادم نمیاد این چطوری اسم عروسک 6 سال پیش من ُ یادش میاد ؟؟ :|||
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(05-08-2015، 21:24)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 21:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ((:

سلام -__-
چته ؟ |:

بیشخصیت -_-

من یه سگ داشتم اسمش بوبی بود >_<

وقتی مرد تا یک ماه افسرده بودم |:

بوبــــی cry girl
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 33
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، bOoOoOy
گوزی تا..؟!:v
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ( lιεβ )
(05-08-2015، 21:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 21:24)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 21:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ((:

سلام -__-
چته ؟ |:

بیشخصیت -_-
بیشور-__-
هیچیم نی
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(05-08-2015، 21:32)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 21:29)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ((:

سلام -__-
چته ؟ |:

بیشخصیت -_-
بیشور-__-
هیچیم نی
^_^

چ خبرآ ؟ ..
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 33
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
استب کردین؟؟
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(05-08-2015، 21:32)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو املات اصن خوب نی ! vahidrk

من کلا از همون بچگی دوست داشتم اسم عروسکام ُ اینجوری بزام :|

حالا اگه دنیا جلوی من ُ نمیگرفت میدیدی اسمـش یهویی گوز*و بود ! :|||||||||||||

یه خاطره دیگه ؟ ^_^
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، bOoOoOy
(05-08-2015، 21:36)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 21:32)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ((:

سلام -__-
چته ؟ |:

بیشخصیت -_-
بیشور-__-
هیچیم نی
^_^

چ خبرآ ؟ ..
:>>
کم پیدا:<<
مدم داره شروع میشه-.-
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(05-08-2015، 21:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 21:32)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه خاطره دیگه ؟ ^_^

جوووون..غزل منم بوس میکنی.. :v
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(05-08-2015، 21:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه خاطره دیگه ؟ ^_^
بگو:>

اخطار بده بهش:Vv
بوس چیه اصن؟:>>
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان