امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(05-08-2015، 22:49)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 22:43)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو،._.
آممممم نمیدونم ! :d
بزار اولین چیزی که به ذهنم میاد رو فعلا بگم !
منو مدیر ثابت کنید ! حتما و فقد صورتی باشم !  6gd 
انجمنش هم سینمای شرقی و تاریخ  Wink 
فرید شومپت تو هم کمک کن دوتایی باهم برید از صابر بخواید قبول کنه !
اگه با این مخالفید بزارید بیشتر فک کنم ._.

جایزه مسابقه فقط پنج تومنه:|
اینا حدود بیستومنی مبشه:/
بعدی؟(:
فرید این امیدو یا.محرومش کن یا تعلیق رو مخه:/
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Apathetic ، bOoOoOy
آگهی
(05-08-2015، 22:51)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا فرید واقعا اون موقع جریان چی بوده

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/14022013357.jpg

ناگفته هایه تاریخ

همین جوری یهویی بود! سر کلاس درس حصولمون سر رفت. یکی از درس های سخت بود. فکر کنم ریاضی!

نقل قول:
قیافمو ک دیدی..انقد تو مدرسه پای بلنگو صدام میکردن..ببین یادته تو مدرسه یکی خیلی خز میخندید عین زنا...؟؟:||
تو کلاس ما یکی بود! ولی دقیقا نمی دونم منظورت کیه!

(05-08-2015، 22:50)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 22:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: غلط کردی چشاتو در میارم -_-!
مال خودمه ۷:
از مشهد برگرد تهران اول من ماله تو رو در میارم که هی به زن های من گیر میدی! بی ناموس  Angry
می تونستی مخشو بزنی! فعلا که ماله منه  Big Grin
قبلا مال من بود خوشگله ۷:

خوش گف عاشقمه .-.!۷:
ولی بهم میگه لاشی ._.!
نه  Angry  ماله منه  Big Grin 

زورت میرسه یا اصن زبون داری برو راضیش کن ماله تو بشه! این حرفا رو بذار دم کوزه آبشو بخور خوشمله!  Heart
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط bOoOoOy ، tyjtfhdhr ، ๒lคςк ๔єค๔
(05-08-2015، 22:50)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 22:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: غلط کردی چشاتو در میارم -_-!
مال خودمه ۷:
از مشهد برگرد تهران اول من ماله تو رو در میارم که هی به زن های من گیر میدی! بی ناموس  Angry
می تونستی مخشو بزنی! فعلا که ماله منه  Big Grin

ههه خوشم میاد هرچی بگی ازادی فرید 

یه سوال فرید حرمسرا را انداختی؟اره تو طرح

منم سمبل خانشم

البته
از اون گزینه ها استفاده نکردیم فرید بهم اعتماد میکنه Wink

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 22:52)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 22:51)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا فرید واقعا اون موقع جریان چی بوده

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/14022013357.jpg

ناگفته هایه تاریخ

همین جوری یهویی بود! سر کلاس درس حصولمون سر رفت. یکی از درس های سخت بود. فکر کنم ریاضی!

نقل قول:
قیافمو ک دیدی..انقد تو مدرسه پای بلنگو صدام میکردن..ببین یادته تو مدرسه یکی خیلی خز میخندید عین زنا...؟؟:||
تو کلاس ما یکی بود! ولی دقیقا نمی دونم منظورت کیه!
همونی ک خیلی بلند میخندید زنگ ورزش ک داشت.. :||

امیر فائزه هم موند.. :v
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 22:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبول کردنش که صابر قبول میکنه ولی باید درخواست بدی و یه چند تایی تاپیک خوب بذاری. یکم زمان میبره ولی
تایپیک خوب ؟ تاریخ رو که نمیخواد چون برنده ی مسابقه شدم این مدت نزدیک به دویست تا تایپیک تو تاریخ گذاشتم .. ولی سینمای شرقی رو قبول میکنم :|

(05-08-2015، 22:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشم الان دموکراسیه شادی جان! بچه ها همه نظر میدن...در جریان نیستی
شادی جان ؟  Huh Rolleyes 
چه عجب منو مهربانانه خطاب کردی فرید جان ! :d
خودم میدونم .. اون زمانا که وضع از الان بهتر بود هم پدرم در اومد تا مدیر شدم بعدش هم یه روز بعد از استعفا دادنم کُله تیم مدیریت به صابر گفتن منو برکنار کنن فقد یه روز بعد !
ولی کمکم کنید  Sad
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، tyjtfhdhr
شادی ب تاریخ چشم نداشته باش-_-
واس خودمع(.. )
بزار مشکل هاردم حل شد حالیت کنم._.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Apathetic
نقل قول:
یواش یواش داره چوب خط هاش پر میشه
فکر کرده اینجا لات خونس!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Apathetic ، bOoOoOy ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، omidkaqaz
(05-08-2015، 22:51)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جایزه مسابقه فقط پنج تومنه:|
اینا حدود بیستومنی مبشه:/
بیست تومن ؟ برای مدیر شدن ؟ :|
عاغا اصن نخاستیم -_-
امیر بدجنس :| 

(05-08-2015، 22:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
یواش یواش داره چوب خط هاش پر میشه
فکر کرده اینجا لات خونس!
کدوم امید ؟ امید خودمون ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 22:54)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبول کردنش که صابر قبول میکنه ولی باید درخواست بدی و یه چند تایی تاپیک خوب بذاری. یکم زمان میبره ولی
تایپیک خوب ؟ تاریخ رو که نمیخواد چون برنده ی مسابقه شدم این مدت نزدیک به دویست تا تایپیک تو تاریخ گذاشتم .. ولی سینمای شرقی رو قبول میکنم :|

بعدشم الان دموکراسیه شادی جان! بچه ها همه نظر میدن...در جریان نیستی
شادی جان ؟  Huh Rolleyes 
چه عجب منو مهربانانه خطاب کردی فرید جان ! :d
خودم میدونم .. اون زمانا که وضع از الان بهتر بود هم پدرم در اومد تا مدیر شدم بعدش هم یه روز بعد از استعفا دادنم کُله تیم مدیریت به صابر گفتن منو برکنار کنن فقد یه روز بعد !
ولی کمکم کنید  Sad
82تا..
شادی خانوم

اخر خانه 1001 چی میشه؟؟؟؟

یا 101
یا 10001

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان