امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

بجث جن و پن بکشید وسط :|
 سپاس شده توسط omidkaqaz
آگهی
(05-08-2015، 23:11)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی درخواستی چیزی داره مطرح کنه توی تاپیک های مربوط به هر بخش. ولی زیادم امیدوار نباشه چون تیم مدیریت و نویسندگی قرار نیست دیگه زیاد نیرو جذب کنه. فقط تو چند تا انجمنه خاص که مدیر کم هست حدود 3 یا 4 نفرو شاید بگیریم.
من چی میشم ؟ منو به عنوان کاندید تو تالار مطرح میکنی ؟
البته همونطور که قبلا گفتم ، من فقد ثابت قبول میکنم ! فک نکنی پررو هستما ، اخه من دارم طبق زمان این حرف رو میزنم  Sad تابستون داره تموم میشه من اگه بخوام نویسندگی و ازمایشی بودن رو بگذرونم که دیگه وقتی نمیمونه !

گفتم تو برو درخواستت رو بده!
مدیر میشی اگه بچه ها قبول کنن اصن تو رو! چون قبلا مدیر بودی!
دقت کن چی میگم...مثه خیلی های دیگه نباش که انقد طرف نفهم هست واقعا من کلافه میشم و هی باید براش تکرار کنم!

بدرود از گفتگو
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic ، tyjtfhdhr ، ๒lคςк ๔єค๔
(05-08-2015، 23:12)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:08)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تموم اجازه فریما دسته منه ۷:
منو مدیر کنین میدمش ببری خونتون ۷:

نظرت چیه بن ای پی شی نتونی هیچ کاری کنی؟._.
کلی معروفم میشی._.

موافقم۷:
@SABER
عین سلطان میشی._.
 سپاس شده توسط Apathetic ، FARID.SHOMPET ، ๒lคςк ๔єค๔
(05-08-2015، 23:13)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بجث جن و پن بکشید وسط :|

وقتی نصفه شبی میام گفتگو ازاد

فکر میکنم یکی پشت سرمه

...

بعد فهمیدم که

اون

بابام بود

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط CTG ، FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 23:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کن چی میگم...مثه خیلی های دیگه نباش که انقد طرف نفهم هست واقعا من کلافه میشم و هی باید براش تکرار کنم!

بدرود از گفتگو
کجا درخواست بدم ؟ به کی بگم ؟ ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 23:04)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:02)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم من فکرامو کردم 
 با سلام خدمت تمام اعضای انجمن گل من از همین تریبون میگم بابت جروبجث و گستاخی های اخیرم از همه معذرت میخوام مخصوصا فرید و علی و مروا امیدوارم که بخشیده باشید ارزو دارم درکنار هم به خوشی سپری کنیم 

دلیل عصبانیت من در این دوروز اخیر: من پریروز با دوستم دعوا کردم و زدم پاشو شکوندم و جریان از این قرار بود یه فوش خانوادگی داد به شوخی منم چون یه کوچولو از قبلش اعصابم داغون بودگفتم خفه شو اونم گف اگه نشم منم عصبانی بلند شدم تا خورد زدمش قدش از من بلندتر بود یه رب تا خورد زدمش بعد دماغشو شکوندم بعد الان عذاب وجدان دارم چرا اونقد بد زدمش بخاطر یه فوش.... برای همین با شما جر و بحث میکردم اگه جایی کم گفتم بگید بگم

بعد نگفتی از قبل واسه چی عصابت ی ذره خورد بود ک زدیش.. :v

دلیلش این بود که داشتم از تمرین برمیگشتم خونه چهاروز پیش خواستم میان بر بزنم سریع تر برم خونه یکم هوا تاریک بود یکم که نه زیاد چهار یا پنج تا الوات جلومنو گرفتن گفتن دوچرختو بده منم که دوچرخمو به اون گرونی خریده بودم محال بود بدم بهشون یه درگیری پیش اومد و گردن من یکم با چاقو خراش برداش 
برای همین یکم اعصابم داغون بود......... سوالی هس؟
(05-08-2015، 23:14)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین سلطان میشی._.
سلطان از قبل از بن شدن هم معروف بود -_-
اگه هم الان بن نبود بازم معروف بود -_-
در هر صورت اون معرفه !
اصن چرا بی اجازه ی دخترش اسم سلطانو میاری ؟ بی اجازه ی من کسی حق نداره راجع به بابام حرف بزنه :|
حتی شما دوست عزیز  Sleepy 
Big Grin
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(05-08-2015، 23:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود از گفتگو
کجا درخواست بدم ؟ به کی بگم ؟ ._.

وای وای  :159:
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Apathetic
(05-08-2015، 23:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای وای  :159:
خب یادم رفته چیکار کنم ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، tyjtfhdhr
(05-08-2015، 23:16)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:14)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین سلطان میشی._.
سلطان از قبل از بن شدن هم معروف بود -_-
اگه هم الان بن نبود بازم معروف بود -_-
در هر صورت اون معرفه !
اصن چرا بی اجازه ی دخترش اسم سلطانو میاری ؟ بی اجازه ی من کسی حق نداره راجع به بابام حرف بزنه :|
حتی شما دوست عزیز  Sleepy 
Big Grin
حس میکنم نظرم در مورد مدیریتت دارع عوض میشهD:
 سپاس شده توسط Apathetic ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان