امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(05-08-2015، 23:38)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:35)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:33)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:31)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همین الانشم مدیرم..(جدی)

روزی 200 تا میزدم..

رقابتی بود بین منو تو(:
یادش بخیر..

خوب تاپیک میزدما ن..؟!:v

فرقی نداشتیم زیاد
هردو تو یک مین ی تایپ میزدیم تقریبا
ارع رقیب خوبی بودی
ولی تاپیکای من بیشتره.. :||

من ب خاطر مدارس کمتر میخوندم اخر هفته ها فقط میومدم
تو همونجا ازم جلو زدی
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، armin van buuren ، bOoOoOy
آگهی
(05-08-2015، 23:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:32)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری اقا فرید ؟!! @-@ببخشید اون روز جوابتو ندادم نتم پوکیده بود 

قربانت! اسم کوچیکت چی بود؟
هنوزم آرمین ون بورن گوش میدی؟

ارمین دیگه 

اره خیلی خفن تراشم ۰-^ 
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 53
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 23:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدن منم گوش میدم!
خوشحال شدم دیدمت! یاده قدیما افتادم!
با دیدن این اقا یاده قدیما میفتی اون وخت من که از عصر دقیانوس اومدم تو رو یاده اهنگ شومپت میندازم ؟ صبر کن نشونت میدم -_-
درضمن بیا پ.خ

خب دیگه خدانگهــدار .. (:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(05-08-2015، 23:38)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:36)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:34)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:33)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو اون نویسندهه رو ببین که 12 هزار تا تاپیک زده! اصن یک وضعی! بیکار یعنی اون!
peter

اون ک استفا داد گف دیگه نمیتونم فعالیت کنم.. :|

Ghazal news(:
میگم مدیرم باور ندارید دیگه.. :|

بیخیال.. ._.
فقط غزله ک ی چی میشنوه ب شیش گوشه جهان اطلاع میده:/

(05-08-2015، 23:36)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا فرید اقا فرید

کا اف دیوتی black ops 2  رو بازی کردی

جواب بدی ها؟؟
ده تا دی وی دی هس برا نثب رو پی سی
گرافیک بالایی میخ وا د
غزل کیه باوو..

(05-08-2015، 23:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:38)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:35)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:33)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رقابتی بود بین منو تو(:
یادش بخیر..

خوب تاپیک میزدما ن..؟!:v

فرقی نداشتیم زیاد
هردو تو یک مین ی تایپ میزدیم تقریبا
ارع رقیب خوبی بودی
ولی تاپیکای من بیشتره.. :||

من ب خاطر مدارس کمتر میخوندم اخر هفته ها فقط میومدم
تو همونجا ازم جلو زدی

واس همین معدلم شد 17.. :||
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
now you see me
 سپاس شده توسط bOoOoOy
الان تو تیم چی گفتم اقا مدیر؟:|
دارم برا اون مدیری ک اینارو بت میگه..
 سپاس شده توسط bOoOoOy
واس همین معدلم شد 17.. :||
[/quote]

امسالم چی قراره بشه پ -___-
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(05-08-2015، 23:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تو تیم چی گفتم اقا مدیر؟:|
دارم برا اون مدیری ک اینارو بت میگه..

خودم خوندم.. :v

بسه دیگه من برم.. ._.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
چه قدر خبرای تیم مدیرت هیجان انگیزه:>>
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(05-08-2015، 23:39)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:37)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2015، 23:32)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری اقا فرید ؟!! @-@ببخشید اون روز جوابتو ندادم نتم پوکیده بود 

قربانت! اسم کوچیکت چی بود؟
هنوزم آرمین ون بورن گوش میدی؟

ارمین دیگه 

اره خیلی خفن تراشم ۰-^ 

جدیدن منم گوش میدم!
خوشحال شدم دیدمت! یاده قدیما افتادم!

البوم mirage شو حتما گوش بده مخصوصا اهنگ Down to love 

اره یادش به خیر مثل الان همه چی خز نبود شور و شوقه خاصی بود
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 53

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان