امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(06-08-2015، 16:20)Ar.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:18)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوون کوش O_o

چشاتو درويش کن بينم-__-

عه آرمیتا :>
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Cigarettes.at.daybreak
آگهی
حوصلم سر رفت-.-
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET ، omidkaqaz ، Cigarettes.at.daybreak
(06-08-2015، 16:16)سپهر82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:15)Ar.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مانده ام تنهاى تنهاااا.______.

چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه بابا این شغلو ازم بگیرید اصاب خوردشد هی حرفمو بکشم من انصراف میدم اه

:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
(06-08-2015، 16:21)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رفت-.-

kaffe2 به من چه!؟ 
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Brooklyn Baby ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، omidkaqaz ، Cigarettes.at.daybreak
(06-08-2015، 16:20)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:16)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:09)سپهر82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:02)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمـو اسپمـ ندهـ :‌|

جوووووون دلم با من
بودییییییی؟
درست حرف بزن‎:|‎
میزنمت تا به تا شی ها ._.!
خوبه خودتم همش همینطوری حرف میزنی دادا 
همین کلمه جووون تیکه کلام خودت نیس دادا؟ 
هی به من نگو دادا‎:|‎

این فرق میکرد..!
.
(06-08-2015، 16:20)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:18)سپهر82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:16)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:09)سپهر82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:02)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمـو اسپمـ ندهـ :‌|

جوووووون دلم با من
بودییییییی؟
درست حرف بزن‎:|‎
میزنمت تا به تا شی ها ._.!

آقا شغله که همش باید دستم رو دگمه ها باشه رو ازم بگیرید اه اعصابم خورد شد من انصراف میدم

یکی ترجمه کنه لطفا ‎:|‎
من ترجمه میکنم 
میگه این شغلی که دستمو بزارم رو کیبورد تا کلمه ها کشیده بشن رو ازم بگیرین
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
(06-08-2015، 16:21)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:20)Ar.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:18)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوون کوش O_o

چشاتو درويش کن بينم-__-

عه آرمیتا :>
ژان:>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Brooklyn Baby ، Cigarettes.at.daybreak
(06-08-2015، 16:22)Ar.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:16)سپهر82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:15)Ar.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مانده ام تنهاى تنهاااا.______.

چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اه بابا این شغلو ازم بگیرید اصاب خوردشد هی حرفمو بکشم من انصراف میدم اه

:|
شکلک خالی ممنوع!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
(06-08-2015، 16:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 16:21)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رفت-.-

kaffe2 به من چه!؟ 

چه اعلام حضوری:V
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Cigarettes.at.daybreak
کنسرو لوبیا و قارچ ناهار هر روز من :| cof

سلام ..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، omidkaqaz ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Cigarettes.at.daybreak ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان