امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(06-08-2015، 18:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:4fv: وضعیت روانشناسی فوق ِ خرابه !
چرا ؟  3cy

(06-08-2015، 18:31)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عليك يك سوْال دارم آيا ميتوانم بپرسم؟
دوباره پزشکیه ؟ سرتون خوبه ؟ بیمارستان رفتین اون شب ؟  Angel
خوب، ولی اشتباه...
آگهی
(06-08-2015، 18:31)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 18:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:4fv: وضعیت روانشناسی فوق ِ خرابه !
چرا ؟  3cy

(06-08-2015، 18:31)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عليك يك سوْال دارم آيا ميتوانم بپرسم؟
دوباره پزشکیه ؟ سرتون خوبه ؟ بیمارستان رفتین اون شب ؟  Angel

هه سرم بايد تا ٢سال ديگه تو گچ باشه الانم دوباره بيمارستان:/
اونشبم رفتم بيمارستان
نه سوالم در باره انجمنه
 سپاس شده توسط Apathetic
دو سال تو کچ باشه ؟ :| اََََََََََََََََََ
عجب ! خب بپرس
خوب، ولی اشتباه...
بپرسم؟

(06-08-2015، 18:43)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ! خب بپرس

اره جمجمم ترك سنگين خورده

من چرا ارسالام زياد نميشه؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Apathetic
(06-08-2015، 17:46)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 17:33)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی ._.

(.. )
مرضیه ._.
Heart میس یو  Heart 
کدوم گوری ای تو ؟ >_<

تل هستم بیا :|

(06-08-2015، 18:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپرسم؟

(06-08-2015، 18:43)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ! خب بپرس

دیدی گفتم قسمت جمجمه حساسه ...
 سپاس شده توسط Apathetic
(06-08-2015، 18:46)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 17:46)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 17:33)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی ._.

(.. )
مرضیه ._.
Heart میس یو  Heart 
کدوم گوری ای تو ؟ >_<

(06-08-2015، 18:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپرسم؟

عجب ! خب بپرس

اره خوب شد رفتم خونريزيه داخلي كرده بود بخيه سرمم پاره شده بود

حالا جواب سوالم چيه؟
 سپاس شده توسط Apathetic
شمارتو برام بفرست تو خصوصی مرضیه .. اینستا اومدی ؟
+ اقای افسرده شما باید ارسال کنی تا زیاد شه و موضوع بزنی . تا حالا موضوع نزدی نه ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(06-08-2015، 18:52)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارتو برام بفرست تو خصوصی مرضیه .. اینستا اومدی ؟
+ اقای افسرده شما باید ارسال کنی تا زیاد شه و موضوع بزنی . تا حالا موضوع نزدی نه ؟

من اسمم آرشه بهم نگيد افسرده لطفا
نه موضوع نزدم اونم نميشه
 سپاس شده توسط Apathetic

بپرسم؟

عجب ! خب بپرس

باید سرتو بزنی ب دیوار._ّ.
(06-08-2015، 18:48)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 18:46)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی ._.

(.. )
مرضیه ._.
Heart میس یو  Heart 
کدوم گوری ای تو ؟ >_<

بپرسم؟

عجب ! خب بپرس

اره خوب شد رفتم خونريزيه داخلي كرده بود بخيه سرمم پاره شده بود

حالا جواب سوالم چيه؟
ی سلفی بگیر ببینیم._.

سحر منو ببخش(.. )
عجب غلطی کردم(.. )
باید به اون علی اضافه بشه محرومیتش ! -_-
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان