امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(06-08-2015، 19:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب !  Angel
پس این علی واقعا یه اکانت مدیر هم داشته ؟ :|
یکی که تو اینجا اینقدر اکانت داره نباس بره جای دیگه رو تبلیغ کنه-___-
 سپاس شده توسط Apathetic ، ( lιεβ ) ، tyjtfhdhr
آگهی
(06-08-2015، 19:17)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ب من شک داری:|||؟
من که به تو شک ندارم ولی اصن چرا باید به تو شک کنم امیر جان ؟ o_O
طرف خودش بهم گفته بود مدیره من باس به اون شک کنم قاعدتا دیگه نه ؟  :297:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ( lιεβ ) ، tyjtfhdhr
رفتم تو این بحث قبلیا همش.-.
ارسال **
(06-08-2015، 19:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب !  Angel

هی روزگار ._.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(06-08-2015، 19:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:12)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 18:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسمم آرشه بهم نگيد افسرده لطفا
نه موضوع نزدم اونم نميشه
باشه عاغا ارش :|
چن سالته تو ؟

٢٠
اوه مای گاد  Big Grin 
چیکار میکنی ؟ منظورم شغل و دانشگاه و .. ؟

دانشجو سينمام ايشالا بدش پزشكي كه اگه دوباره اينجوري تركيدم بتونم يه كاري برا خودم بكنم Big Grin
شغلم به فكرشم الان تو خونم بيكارم البته در حال حاضر بيمارستانم
از بابام ميگيرم فعلا
 سپاس شده توسط Apathetic
(06-08-2015، 19:18)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:17)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ب من شک داری:|||؟
من که به تو شک ندارم ولی اصن چرا باید به تو شک کنم امیر جان ؟ o_O
طرف خودش بهم گفته بود مدیره من باس به اون شک کنم قاعدتا دیگه نه ؟  :297:

مدیر نبود ی مدیر اکانتش و داده بود ب این
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Apathetic
(06-08-2015، 19:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب !  Angel

هی روزگار ._.

چه قدر پست.__.
هوی روزگار:>
 سپاس شده توسط Apathetic ، ( lιεβ )
(06-08-2015، 19:21)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:20)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب !  Angel

هی روزگار ._.

چه قدر پست.__.
هوی روزگار:>

هعیهیهیهیهعیهیعیهیعیعیهییع ._. cry girl
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(06-08-2015، 19:20)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 19:12)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2015، 18:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسمم آرشه بهم نگيد افسرده لطفا
نه موضوع نزدم اونم نميشه
باشه عاغا ارش :|
چن سالته تو ؟

٢٠
اوه مای گاد  Big Grin 
چیکار میکنی ؟ منظورم شغل و دانشگاه و .. ؟

دانشجو سينمام ايشالا بدش پزشكي كه اگه دوباره اينجوري تركيدم بتونم يه كاري برا خودم بكنم Big Grin
شغلم به فكرشم الان تو خونم بيكارم البته در حال حاضر بيمارستانم  
از بابام ميگيرم فعلا

البته ميخواستم ازدواج كنم دختره رفت نامزد كرد crying crying crying Sad Sad
 سپاس شده توسط Apathetic
من میدونمدچی شده‎:|‎
انقدر شایعه نسازین..!
سحر گفته دیگه نمیام اکانتشو داده به علی‎:|‎
تموم شُد و رفت‎:|‎
.
 سپاس شده توسط Apathetic ، tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان