امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

سلـمـ .. ^__^
 سپاس شده توسط omidkaqaz
آگهی
نه بابا دعوا نشده
فقط من ناراحت بودم
اینا رو هم ناراحت کردم
دعوا شد خبرتون می کنم
فعلا اینا رو ببینین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=240051

(07-08-2015، 12:49)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـمـ .. ^__^

سلام...
(07-08-2015، 12:49)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:46)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون:/\
خوبم 
:]

جون جون جان جان خوبه ! ._.
:d
جون جان جکی چان ^_^

من الان شادی دوام(-_-  )
نقش خودتو ب عنوان شاد1 خوب اجرا کن(._.  )
ههههه بیچاره شادی یه بار خوابشو تعریف کرد ها حالا شما هی دس بندازینش
(07-08-2015، 12:42)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:39)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:35)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:32)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:29)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وکیل ابادم دور ور کوهستان پارک

عـآرهـ ميدونمـ كُجـآ :‌)

اسم صیاد شیرازی شنیدی ؟ تو مشهد؟

عـآرهـ‌ديگِ صيـآدمـ تو مشهـدهـ ._.

تُ نشنيـدهـ بودي؟ .-.
چی نشنیده بودی ما خونمون صیاد شیرازیه تو حاشیه وکیل اباد

ميگمـ :‌‌)

منمـ تعجب كردمـ فك كردمـ نمي دونيـ Smile

+
فــــــــآطي^_^
Cats are answer to everything                           

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 135
 سپاس شده توسط Spell †
(07-08-2015، 12:50)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا دعوا نشده
فقط من ناراحت بودم
اینا رو هم ناراحت کردم
دعوا شد خبرتون می کنم
فعلا اینا رو ببینین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=240051

من دیدم سپاسم دادم

(07-08-2015، 12:49)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـمـ .. ^__^

سلام...

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20150807-141639.jpg
چ نمایی دارع(.. )
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 12:51)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:42)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:39)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:35)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:32)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـآرهـ ميدونمـ كُجـآ :‌)

اسم صیاد شیرازی شنیدی ؟ تو مشهد؟

عـآرهـ‌ديگِ صيـآدمـ تو مشهـدهـ ._.

تُ نشنيـدهـ بودي؟ .-.
چی نشنیده بودی ما خونمون صیاد شیرازیه تو حاشیه وکیل اباد

ميگمـ :‌‌)

منمـ تعجب كردمـ فك كردمـ نمي دونيـ Smile

+
فــــــــآطي^_^
کی خونش صیاد شیرازیه تو حاشیه وکیل اباد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
(07-08-2015، 12:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:49)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 12:46)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون:/\
خوبم 
:]

جون جون جان جان خوبه ! ._.
:d
جون جان جکی چان ^_^

من الان شادی دوام(-_-  )
نقش خودتو ب عنوان شاد1 خوب اجرا کن(._.  )
ههههه بیچاره شادی یه بار خوابشو تعریف کرد ها حالا شما هی دس بندازینش

ژان ژان توهم دست بندازم؟:>
ممنون لطف کردین
جووون ._.

همین الان یهویی :|

http://s2.img7.ir/llY13.jpg
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان