امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(07-08-2015، 13:33)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:32)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون شکلک میخونه ؟ :|

@вєѕт gιяℓ

چرآ وقتی منو تگ میکنن اطلاعیه بم نمیگه -_-

مشکل داره ..

خدافظ !
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Cigarettes.at.daybreak
آگهی
wonderland cry girl
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 140
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Cigarettes.at.daybreak
من در نمیزنم میام تو با لگد-_-

(07-08-2015، 13:37)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wonderland  cry girl

اضامو میگی؟:/
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 13:38)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:37)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wonderland  cry girl

آره امضات .. این روزآ هر چیو میبینم میزنم زیر گریه .. تف !

اینم از وض مآ :/

دآرم آهنگ شآد گوش میدم ک مثلا شآید حآلم بهتر شُد .. هه

چِ حرفآ ..

من و این همه بدبختی مجآزه |:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 13:39)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:38)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wonderland  cry girl

آره امضات .. این روزآ هر چیو میبینم میزنم زیر گریه .. تف !

اینم از وض مآ :/

عاشق شدی؟:|||||
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Cigarettes.at.daybreak ، ḲℑℳℐÅ
(07-08-2015، 13:33)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه خوبی؟

~_~

عـآرهـ عزيزمـ تُ چطوري؟
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ḲℑℳℐÅ
اخیش تا اینجا تموم شد
سلام:>
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(07-08-2015، 13:41)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شدی؟:|||||
نآموساً ب من میآد عآشق شَم .. ؟

ترجیح میدآدم عآشق میشدم بعدش پیش دوستم آبروم میرف |:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، tyjtfhdhr ، Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 13:42)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:33)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه خوبی؟

~_~

عـآرهـ عزيزمـ تُ چطوري؟
خوبم ......

~……~

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 13:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:34)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:31)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:25)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 13:22)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب کار داشتم ._.!
دیگه نبینم -__-!

ميتونسي بگي بعـد بري :‌|

چشـآتُ ببند -_-
خوب نَشُد دیگه‎:|‎
کُتَک‎:|‎؟

ديكتـآتورِ خبيثِ قـآتل (..)

بيـآ بزن .. بزن  cry girl

عارفه دیوونه :>>!
من برم یک دوشی بگیرم‎:|‎
فعلا همه .-.

اي بآبآ‌چرآ‌همهـ‌ب من ميگن ديوونهـ  -_-

خوب منمـ‌ميگمـ‌كثآفت ِ آشغـآل :‌|

زود برگردي مرتيكهـ‌:‌|
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان