امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(07-08-2015، 22:14)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خیلی خوبه ^_^
عاشقشم ^_^
بزارمش اواتارم ؟
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 170

(07-08-2015، 22:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب کوسه خشمگین و گاو دریای ببینین:|
امیدوارم بدترین شب زندگیتون باشع
شبتون نخوش:|
سلام!
من اون دیو تو کلا قرمزیم-_-
نع نرو >_<

ژوووون چرا*_*
امضامو(:
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
ویززز ._.
 سپاس شده توسط Apathetic ، tyjtfhdhr ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Cigarettes.at.daybreak ، ḲℑℳℐÅ
(07-08-2015، 22:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه نرماله همین قبلی باشه ولی
+
گفت سلام که
قبلی باشه ؟ اوکی پس برم دوباره عوضش کنم ^_^
میزارمش برای امضام .. آره ! این عکس از سریال ایمان رو از گروه کی پاپ تی آرا بیشتر دوس دارم .. !
خودش گفت که دیوه ! سلامش یعنی خدافس ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، tyjtfhdhr
(07-08-2015، 22:16)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:13)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:12)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویرایش
ههههه :>>>

+
بدون ریش

هعی .. بلی .-.
با ریش کاپی یر است :VV
+
ها ایمان :l
من اینکارو دوست دارم خو
-___-
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Cigarettes.at.daybreak ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(07-08-2015، 22:16)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:10)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــرمم شـُد از حـموم اومـدم ._. 

از تنم بخـار میزنه بیرون .-. 
-
درودی دوباره (:

رآستي من حوآسمـ نبود ج تُ بدمـ ._.

اسممـ‌ عآرفَهـ‌ اَس..

بَد مخفف ميكُنن ميگن عـآرفف :‌)
خوشبختم رفیق {: 
-
مـُروا :| 

خوابای خوب ببینید .. 

شبتون خوش ..

منمـ خوشوقتمـ ._.

همـ چنين ._.
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(07-08-2015، 22:16)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوووون چرا*_*
امضامو(:
نرو دیگه -_-
بمون بابا تازه اومدیم ..
امضاشو ! :d

(07-08-2015، 22:17)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویززز ._.
جیززززز ._.
:d
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Brooklyn Baby ، Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 22:17)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویززز ._.

چن وقت دیگه مرضی نسخه میزنه._.
ژان ژان*_*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 22:18)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه نرماله همین قبلی باشه ولی
+
گفت سلام که
قبلی باشه ؟ اوکی پس برم دوباره عوضش کنم ^_^
میزارمش برای امضام .. آره ! این عکس از سریال ایمان رو از گروه کی پاپ تی آرا بیشتر دوس دارم .. !
خودش گفت که دیوه ! سلامش یعنی خدافس ..

خوب سریالشو که نمایشم نشون داد.__.
یه فیلم جدید تر ببین
(07-08-2015، 22:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ریش کاپی یر است :VV
نظرت چیست ؟ .. خودکشی ؟ خود زنی ؟ کشتن زنآشون ؟ :>>>

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11085108_1555547718040535_1166219200_n.jpg
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
شادی ._.

امیر :V
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ρѕуcнσραтн ، Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان