امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

سلآمی ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 173
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ḲℑℳℐÅ ، ρѕуcнσραтн ، خخخخ
آگهی
(07-08-2015، 22:36)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:34)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیدآش کردم ^_^

http://s2.img7.ir/0Vd5Y.jpg

^___^ من اون وسطیم

بزآرم .-.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(07-08-2015، 22:36)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:25)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 21:57)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 21:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه ؟؟؟ یه چیزی میتونم بگم؟؟

عـآرهـ بگـو ._.

یه دیقه برام یه پ.خ بفرس کارت دارم

خودت بدهـ خُ ._.

+
عـآرهـ‌كيمي جونمـ :‌)
داشتم غصه میخوردم توش مو بود دیگه نخوردم...
مو تو غصه هاتون...!

سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 22:36)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:25)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 21:57)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 21:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه ؟؟؟ یه چیزی میتونم بگم؟؟

عـآرهـ بگـو ._.

یه دیقه برام یه پ.خ بفرس کارت دارم

خودت بدهـ خُ ._.

+
عـآرهـ‌كيمي جونمـ :‌)

(07-08-2015، 22:34)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیدآش کردم ^_^

منمـ‌ كنـار اون موطلآيي وسط ك خمـ شُدمـ‌ لبآس خآكستـري ^_^

اون راستیه؟
اون چپیم فاطمس:>
+
سلام اهنگ

(07-08-2015، 22:40)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:36)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیدآش کردم ^_^

^___^ من اون وسطیم

بزآرم .-.

میشه تیم مدیرت:<<<
بزارش ولی..
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، ρѕуcнσραтн
(07-08-2015، 22:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییییع>__<

كنـآر تُ امـ ^_^

+
اي جونمـ‌كيمي^_^

نهـ من چپيمـ ديگهـ‌:‌|
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ρѕуcнσραтн ، ḲℑℳℐÅ
(07-08-2015، 22:40)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمی ._.

سلآم :>
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(07-08-2015، 22:43)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییییع>__<

كنـآر تُ امـ ^_^

+
اي جونمـ‌كيمي^_^

پ موهات چه خوجله.-.
راستیه فاطمه

فعلا.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Cigarettes.at.daybreak
فک کنم مدینه آف شد....

سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
(07-08-2015، 22:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستیه فاطمه
من بآ تُ شوخی دآرم سوسک توله -_-
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(07-08-2015، 22:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2015، 22:43)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییییع>__<

كنـآر تُ امـ ^_^

+
اي جونمـ‌كيمي^_^

پ موهات چه خوجله.-.
راستیه فاطمه

مرسي ^_^
بآشهـ اونمـ فـآطي ._.
Cats are answer to everything                           

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان