امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 «

(08-08-2015، 11:49)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم دارم دیونه میشم وااااااااااااییییییییییییی کاش من الان اونجا بودمT__T

هـر حـرفـی کـه مـن مـیـزنـمـو کـه نـبـآیـد بـیـآی تـو گـ . ـآ بـزنـی ..! :||

ولـی واقـعـا درکـت مـیـکـنـمـ ^_-

الـبـتـه ایـن اتـفـآق وآسـه خـیـلـی وخ پـیـشـه ، اون مـوقـع هـنـوز شـبـیـه گـوسـفـنـد نـشـده بـود ..! -__-
آگهی
خدافظ :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
امیر امیر ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 197
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
یه چیزی برام بسیار عجیبه:|
(08-08-2015، 12:06)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر امیر ._.

بمیر *2
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(08-08-2015، 12:06)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر امیر ._.

W?
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(08-08-2015، 12:05)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 11:49)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم دارم دیونه میشم وااااااااااااییییییییییییی کاش من الان اونجا بودمT__T

هـر حـرفـی کـه مـن مـیـزنـمـو کـه نـبـآیـد بـیـآی تـو گـ و ـآ بـزنـی ..! :||

ولـی واقـعـا درکـت مـیـکـنـمـ ^_-
یکی باید الان خودتو جمع کنه
(08-08-2015، 12:06)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر امیر ._.

بمیر *2
هیس(:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(08-08-2015، 12:06)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر امیر ._.

W?

هیچی v:

بعضی وقتا باید اسم یکی رو صدا کنم v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
» گفـتگوی آزاد نسخـه 255 « 197
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(08-08-2015، 12:04)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2015، 11:59)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مروا هستی؟ 
اره جنی شدم
یا روحی-ــ-

پنج شیش تا اهنگ اسلشو میگم بگوش ببین خوشت میاد

November rain
Anastasia
Carolina (bonus track)
Sweet child of mine
Bad rain
Welcome to the jungle 
ببین اگه خوشت اومد معرفی کنم باز
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان