(11-08-2015، 13:45)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلـآمـ .. سلام
چطوری؟ :| چطورم
خوبی لَب شُتُری ؟ ^_^ لب شتری :||
هوا چطوره؟._. خوبه سلام میرسونه
آفتابیه یا مهتابی؟ :| آفتابی
اذان مغرب به افق تهران؟ :| جانم ؟
تو خونه به چی معروفی؟._. هیچی ؛|
عشق بهتره یا ثروت؟ ثروت._.
حالا علم این وسط جاش کجاست? :|||||||| :||||||||
کدومـ یکی از بچه های فلش اینان؟ :| اسمشو جلوشون بزار ._.
معاون اول ._. ←فرید ._.
وزیر دفاع ._. ← ندا .. اهورا
وزیر کشور ._. ← صابر .__.
وزیر علوم ._. ← ماهان ._.
وزیر ارتباطات ._. ← کیانا ._. آهنگ :|
ورزشو جوان ._. ← حدیث ._.
وزیر نیرو ._. ← بازم فرید ._.
خُببب ..
از خودت برامـ بگو :> باشه ._.
چن سالته؟ :| 15
چه شکلی ای ؟ :| شکل قارچ :|
تو انجمن از کی متنفری؟ -_- -_- !
عاشق کی ای؟ .______. تو .______.❤
دوس داری لب ساحل با کی قدم بزنی؟ :> تو
همین ..! !
|
امتیاز موضوع:
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
11-08-2015، 14:35
ببین کی نشسته :V
سلام مل مل :| مل مل و میشناسی؟ خیلی شبیشی ![]() خب چ خ؟:| نظرت راجبع من ؟ خودت ؟ :| عشق یا پیتزا؟ ب نظرت من چقدر تو رابطم موفقم؟._. چندتا شکست عشقی خوردی سر جمع؟:| چرا ریحانا؟._. خ حرفی ندارم پ ستاره بچینی قربانت :|
(11-08-2015، 14:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11-08-2015، 15:49
کیمیا جان عاشقه جوابات به اهورا شدم :4chs:
به نظر میاد تو کل کل هم با استعداد باشی ! ._. وکیل شو به نظرم ! اهان .. نظرت رو با یه شکلک بگو : فرید = خودت = خودم = غزل = ایمان ( وانتون ) = ندا = فاطمه = مروا = مدینه = تموم شد :|
11-08-2015، 16:50
(11-08-2015، 15:49)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11-08-2015، 17:07
سلام ..
خوبی ؟! امیدوارم که خوب باشی .. خب .. بدترین دسته گلی که به آب دادی ؟! بدترین سوتی ای که دادی ؟! بدترین تجربه ای که داشتی .. ؟ بهترینش .. ؟ خب .. موفق باشی .. خدافظ ..
11-08-2015، 17:10
دوباره سلاممم(^_^)
خوبی؟؟ چ خبر؟ اسم؟؟؟؟ سن ؟؟ از چیا میترسی؟ چ رنگی دوس داری؟؟ غذای مورد علاقه؟؟ خواننده ی محبوبت؟؟؟ تعطیلات اخر هفته دوس داری کجابری؟؟ عکس العملت با دیدن سوسک؟؟!! رمان میخونی؟؟چیا؟؟؟ تیکه کلامت؟؟؟ دوستات چی صدات میکنن؟؟O_O چن بار رفتی فضا؟؟؟؟ ![]() کره مریخم رفتی؟؟؟؟ :p رابطت با خواهرشوهر و مادر شوهر ؟؟!!؟؟؟ :> یه جمله راجع ب من بگو یکیم واسه خودت ![]() تاحالاخودتو بوس کردی ؟؟؟؟؟؟!!!! چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب...فعلا ![]() ![]()
(11-08-2015، 17:10)Jeiran نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (11-08-2015، 17:07)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
12-08-2015، 14:36
اِ اِ ملی :>
سلآم ((: خوبی .. ؟ نظرت رآجبِ سلآک گفتن سینآ و فآطی :|؟ نظرت راجب اینا وآس هر کدومم یه شکلک بزار .-. من : خودت : صابر : فآطی( آجولم ) : مروا : فرید : مرضی : اهورا : آهنگ : مبینا : رز : امیرعلی ( نویسنده ورزشی ) : امیر ( مدیر تاریخ ) : سآرآ ( ✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ ) : اون یکی سآرآ :> : نظرت راجب استیکر هایی ک امیر و امیر :| ( اسموک ) میزارن تو تل -_- اگِ مدیر شی چیکآر میکنی :> نظرت راجب نآظم شدن فرید و ایمان ((: نظرت راجب خدآفسی :| خدآفس :}
12-08-2015، 17:09
(12-08-2015، 14:36)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان