15-08-2015، 18:19
بغض نکن
ساکت نباش
داد بزن
مردم اینجا یاد گرفته اند فقط به دادت برسند..
ساکت نباش
داد بزن
مردم اینجا یاد گرفته اند فقط به دادت برسند..
|
✘♥ بُغــض قلــم ✘ ♥ نُـωـخـــہ پنجُــــم ♥ ✘ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-08-2015، 18:19
بغض نکن
ساکت نباش داد بزن مردم اینجا یاد گرفته اند فقط به دادت برسند..
15-08-2015، 18:37
فیلم زندگی ..
با بازیگری من .. کارگردانی تو .. و بینندگیِ خدا .. واقعا مسخره بود .. واقعا !
15-08-2015، 18:43
خاک بریز
بیشتر و بیشتر همه ی این آرزوها باید زنده بگور شوند...
حرفت که میشود با خنده میگویم یادش بخیر ..
فراموشش کردم .. اما .. نمیدانند هنوز هم کسی اشتباه تماس میگیرد ، سست میشوم که نکند تو باشی .. یعنی میشود تو باشی ؟
15-08-2015، 21:30
هر کس به سهم خود
از دنیا چیزی برمیدارد من از دنیا "دست" برداشتم ...
15-08-2015، 22:56
دلم ؛
اینده کتابیه که امروز مینویسی .. چیزی بنویس که در اینده از خوندنش لذت ببری .. نه اینکه الان لذت ببری و بعدا فقط گریه و گریه کنی ..
15-08-2015، 23:48
گاهی
دلت به راه نیست!! ولی سر به راهی... خودت را می زنی به آن راه و می روی و همه چه خوش باورانه فکر می کنند تو رو به راهی...
21-08-2015، 17:56
من ترجیح میدم
اگه قرار باشه تنها بمونم تنهایی رو نصیب تو هم بکنم ! میبینی ؟ با قلب صاف و دل مهربونم چیکار کردی نا مرد ؟ ..
21-08-2015، 18:59
دختر دار که شدم به دخترم میگم ببین عزیزم یه وقت اگه بزرگ شدی اگه خوشگل شدی اگه به سن ازدواج رسیدی اگه دیدی چند نفر میخوانت اونیو انتخاب نکنی که ماشینش خفنه ها اونیو انتخاب نکنی که باباش پولداره ها اونیو انتخاب نکنی که سرش شلوغه ها اونیو انتخاب نکنی که میگه بیا خونمونا اونیو انتخاب نکنی که همش اشکتو در میاره اونیو انتخاب کن که قلبشو بهت هدیه میده اونیو انتخاب کن که وقتی ناراحته سریع لباساشو میپوشه میره بیرون اونیو انتخاب کن که وقتی ناراحته فقط اخم میکنه اونیو انتخاب کن که مامانشو بهت نشون میده نه تخت خوابشو اونی که شاید ساعت رولکس نخره واست،ادکلن گرون نخره واست، ولی تولدت دل تو دلش نیست اونی که بلد نیست دروغ بگه ، اگه دروغم بگه انقدر ناشیه که زود میفهمی یه وقت ولش نکنی بری با یه پولدارترمامان جون وقتی سرت غر میزنه وقتی به آرایشت گیر میده ول نکنی بری با یه بی غیرت بگی باهات آرامش ندارم وقتی پولش تموم میشه عاشق حساب بانکیه اون یکی نشی نگاه نکن با بیخیالی فوتبال میبینه،شاید میخواد چشای خستشو نبینی…. اونیو انتخاب کن که از بین همه فقط با تو باشه.
22-08-2015، 16:21
این روزها پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی
معلق که به هیچ کجا نمی رود ! .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|