امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(16-08-2015، 23:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اشتباه میکنی!
ببین مثلا من بازی 80 هزار تومنی رو وقتی جشنواره تابستانی شروع شد 20 و خورده ای خریدم. بعد نسخه ی کامله بازی هست. اپدیت هاشم مجانی برام میاد.
کال اف و بتل فیلد هم که جزوه همین دسته هستند.
فقط می مونه مثلا آرما3 که واقعا بازیه بچه پولداراس که حرف تو دربارش صادقه.

خب اون فقط یه دلیلش بود ..
از طرف دیگه به انحصاری های Sony بیشتر علاقه دارم ! کنسول رو فقط واسه انحصاری ها و یه تعداد مولتی گرفتم !

سلیقه ایه دیگه ! حالا این که بین استیم و کنسول بود .
اگه روزانه بیای گیمفا رو چک کنی چی میگی ! صفحاتش پر از بحث های بین طرفدارای سونی و مایکروسافته !
یه جوری بحث میکنن که انگار پیروزی توی بحث باعث افزایش مقدار سهام پدرشون توی دو شرکت میشه !
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
آگهی
فرید شومپت 
معلم من میشی؟؟؟
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 101
(17-08-2015، 0:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی خوام کلاس بذارما! ولی وقتی بازی خفن ادم چند نفره با دوستاش انجام میده دیگه اینا مزه نمیده بهش!

من الان بیام استیم تو به عنوان یه تازه وارد ازم حمایت میکنی ؟ [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 101
دنبال سرپناه میگردم !
(17-08-2015، 0:01)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 23:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اشتباه میکنی!
ببین مثلا من بازی 80 هزار تومنی رو وقتی جشنواره تابستانی شروع شد 20 و خورده ای خریدم. بعد نسخه ی کامله بازی هست. اپدیت هاشم مجانی برام میاد.
کال اف و بتل فیلد هم که جزوه همین دسته هستند.
فقط می مونه مثلا آرما3 که واقعا بازیه بچه پولداراس که حرف تو دربارش صادقه.

خب اون فقط یه دلیلش بود ..
از طرف دیگه به انحصاری های Sony بیشتر علاقه دارم ! کنسول رو فقط واسه انحصاری ها و یه تعداد مولتی گرفتم !

سلیقه ایه دیگه ! حالا این که بین استیم و کنسول بود .
اگه روزانه بیای گیمفا رو چک کنی چی میگی ! صفحاتش پر از بحث های بین طرفدارای سونی و مایکروسافته !
یه جوری بحث میکنن که انگار پیروزی توی بحث باعث افزایش مقدار سهام پدرشون توی دو شرکت میشه !
اره راست میگی. 
به جاش من هیچ علاقه ای به انحصاری های پلیستیشن و ایکس باکس ندارم! هچیکدوم از بازیاشون نظرمو جلب نمیکنه زیاد. اصن با پلیستیشن خریدن مخالف شدم چند وقتیه. خیلی هم کم پیش میاد به پلیستیشنم دست بزنم. تصمیم گرفتم یه مانیتوره خیلی بزرگ بخرم و سیستمم رو دوباره با یکی دو ملیون بعدن ارتقا بدم و با همین بازی کنم فقط.

اون قسمت اخر حرفت خیلی خوب بود!  Big Grin  ناقعا معلوم نی چرا انقد با تعصب حرف میزنن.

(17-08-2015، 0:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید شومپت 
معلم من میشی؟؟؟

در چه زمینه ای احسانه شومپت؟
راستی چرا کم میای فلش؟

(17-08-2015، 0:03)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی خوام کلاس بذارما! ولی وقتی بازی خفن ادم چند نفره با دوستاش انجام میده دیگه اینا مزه نمیده بهش!

من الان بیام استیم تو به عنوان یه تازه وارد ازم حمایت میکنی ؟ [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 101
دنبال سرپناه میگردم !

اره  Big Grin ولی تو سلیقه ی بازیت فرق داره با من اخه!

من برم wc بیام  Tongue
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Wanton ، esiesi ، # αпGεʟ
(16-08-2015، 23:59)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 23:53)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 23:48)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2015، 23:46)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید بیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/kmimbdgas75yz0tqvegi.jpg

+
من شنیدم بازیهای 40 50 تومنم هستن مثل جی تی ای ._.
توشمال بازیشو دیدم

40-50 تومن که خوبه! وقتی تازه اومدن بازی ها خیلی گرون ترن!
من خودم یک بازی دارم به ارزش 100 هزارتومن! یکی دیگه هم حدود 80 تومن که واسه کامپیوتره.
امروز کلیپ مرحله اخر نسخه گوستز کال افو دیدم
حیف نمیتونه بابام بخره چون کامپیوترم قدیمیه اجراش نمیکنه اما میتونم مخ باباموبزنم بره کیس کامپیوترمو عوض کنه 14k
من حتی بازی موردعلاقه بچگیامو حذف کردم بخاطر کال اف :|

باید بیای و ببینی! خیلی انلاین حال میده اگه سیستم و اینترنت ادم ردیف باشه. تو استیم که حداقل خیلی دختر هست!
جالبه بعضی هاشون خوشگل هم هستن اون وقت خشن ترین بازی ها رو انجام میدن  Big Grin 
رزی رو راضی کردم بیاد استیم دوباره ولی گفته فعله پول نداره این همه که بیاد بازی اورجینال بخره!

نقل قول: اگه داری برام بفرس دان کنم
والا حجمم رو نیاز دارم. نمی تونم زیاد آپلود کنم. بهت عنوان رو بگم بری دانلود کنی؟
درک میگنم بگو دادا
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET

نسیم حرف های ما رو نخون  kaffe2

چرا؟؟؟
(17-08-2015، 0:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره  Big Grin ولی تو سلیقه ی بازیت فرق داره با من اخه!

فقط استراتژیک ؟
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(17-08-2015، 0:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید شومپت 
معلم من میشی؟؟؟

راستی چرا کم میای فلش؟

مخ زنی :q
همینطوریشم مامان بابام دارن منو میکشن :|
چپ میرم راست میام میگن : هی گوشی دستته ، پای کامپیوتری ، میری بیرون و ... |:
البته حق دارن چون حتی سیب زمینیای خونمون از من بیشتر کمکشون میکنن ._.
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(17-08-2015، 0:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید شومپت 
معلم من میشی؟؟؟

راستی چرا کم میای فلش؟

مخ زنی :q
همینطوریشم مامان بابام دارن منو میکشن :|
چپ میرم راست میام میگن : هی گوشی دستته ، پای کامپیوتری ، میری بیرون و ... |:
البته حق دارن چون حتی سیب زمینیای خونمون از من بیشتر کمکشون میکنن ._.

اصن محو این حرفت شدم ها

یه بازی استیم به اسم 
  • [ltr]ارزونه ولی باحاله قیمتش 162هزارتومنه[/ltr]
  • [ltr]   [/ltr]
  • [ltr]NBA 2K16[/ltr]
چه حالی میده نور گوشی رو بیاری پایین تا متوجه نشن خونواده که توی تختم و دارم باگوشیم کارمیکنم._.

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان