امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

اخیش  Angel

نقل قول: درک میگنم بگو دادا
uaral sounds of pain

اینو دانلود کن.

نقل قول:
یه بازی استیم به اسم 
تقریبا همه ی بازی ها تو استیم هستن. شرکیته که پشتیبانی میکنه حالن انلاین بازی ها رو.

(17-08-2015، 0:07)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره  Big Grin ولی تو سلیقه ی بازیت فرق داره با من اخه!

فقط استراتژیک ؟

نه! اکشن هم بازی میکنم. + جی تی ای

(17-08-2015، 0:15)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه حالی میده نور گوشی رو بیاری پایین تا متوجه نشن خونواده که توی تختم و دارم باگوشیم کارمیکنم._.
کار میکنی؟ مطمینی؟
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Wanton
آگهی
این جی تی ای چی داره که همه بازیش میکنن؟
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 102

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(17-08-2015، 0:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید شومپت 
معلم من میشی؟؟؟

در چه زمینه ای احسانه شومپت؟
راستی چرا کم میای فلش؟

مخ زنی :q
همینطوریشم مامان بابام دارن منو میکشن :|
چپ میرم راست میام میگن : هی گوشی دستته ، پای کامپیوتری ، میری بیرون و ... |:
البته حق دارن چون حتی سیب زمینیای خونمون از من بیشتر کمکشون میکنن ._.
Big Grin من سعی نمیکنم مخ بزنم!
درکت میکنم با این تفاوت که مثه تو **** نیستم! کار مفید زیاد انجام میدم. 

(17-08-2015، 0:17)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمنامه و گیم پلی بسیار زیبا.
منی که اصولا بازیکن بازی های استراتژیک هستم خیلی دوستش دارم!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Wanton
(17-08-2015، 0:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روی استیم منظورم بود ..
الان با کنسول که میرم GTA Online هیچ هدفی ندارم :|
چون لیست فرندام خالیه و کسی رو نمیشناسم !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
اِسپَم | :
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، sober
(17-08-2015، 0:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:11)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید شومپت 
معلم من میشی؟؟؟

در چه زمینه ای احسانه شومپت؟
راستی چرا کم میای فلش؟

مخ زنی :q
همینطوریشم مامان بابام دارن منو میکشن :|
چپ میرم راست میام میگن : هی گوشی دستته ، پای کامپیوتری ، میری بیرون و ... |:
البته حق دارن چون حتی سیب زمینیای خونمون از من بیشتر کمکشون میکنن ._.
Big Grin من سعی نمیکنم مخ بزنم!
درکت میکنم با این تفاوت که مثه تو **** نیستم! کار مفید زیاد انجام میدم. 

(17-08-2015، 0:17)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمنامه و گیم پلی بسیار زیبا.
منی که اصولا بازیکن بازی های استراتژیک هستم خیلی دوستش دارم!

من تو اپارات دیدم فقط میری ماشین انتخاب میکنیو اهنگ انتخاب میکنی میری میرونیو به اینو اون میزنی 

The Lost Child - Anathema
چرا این موزیک شب انقد می چسبه؟ احساس میکنم همون دختره که تو آهنگ موضوع اصیه خیلی بهم نزدیکه... 

(17-08-2015، 0:20)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 0:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روی استیم منظورم بود ..

اهان. خ اره رو استیم استراتژیک هستم. فقط یک بازی اکشن دارم که قشنگه ولی چون ارزون بود خریدمش!
6 هزار تومن خریدمش! خودمم باورم نمیشه  Big Grin
دقیقا! منم دیگه با پلیستیشن انلاین کال اف بازی نمی کنم چون حال نمیده با یک سری ادم غریبه بازی کنی و صرفا بکشی! بدون هیچ هدفی!

نقل قول:
من تو اپارات دیدم فقط میری ماشین انتخاب میکنیو اهنگ انتخاب میکنی میری میرونیو به اینو اون میزنی 
این چه تصوریه؟
GTA V شاهکاره!

(17-08-2015، 0:20)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِسپَم | :

محروم؟  Angry

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Wanton ، [ niki ]
(17-08-2015، 0:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا این موزیک شب انقد می چسبه؟ احساس میکنم همون دختره که تو آهنگ موضوع اصیه خیلی بهم نزدیکه... 

(17-08-2015، 0:20)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روی استیم منظورم بود ..

اهان. خ اره رو استیم استراتژیک هستم. فقط یک بازی اکشن دارم که قشنگه ولی چون ارزون بود خریدمش!
دقیقا! منم دیگه با پلیستیشن انلاین کال اف بازی نمی کنم چون حال نمیده با یک سری ادم غریبه بازی کنی و صرفا بکشی! بدون هیچ هدفی!

نقل قول:
این چه تصوریه؟
GTA V شاهکاره!

(17-08-2015، 0:20)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِسپَم | :

محروم؟  Angry
یا شایدم قسمت انلاینش بود نمیدونم!
من فقط روهمین بازی خودم موندم خیلیا میگن دیگه شاید ادامشو درست نکنن حیف

(17-08-2015، 0:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روی استیم منظورم بود ..

نقل قول:
این چه تصوریه؟
GTA V شاهکاره!

اِسپَم | :

محروم؟  Angry

ممنون میشم محرومم کنی (:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
نقل قول: یا شایدم قسمت انلاینش بود نمیدونم!
من فقط روهمین بازی خودم موندم خیلیا میگن دیگه شاید ادامشو درست نکنن حیف
ما در مورد GTA V حرف زدیم ها! در جریان باش منظورمون قدیمی ها نبود.
منظورت همین ندای وظیفه سری جنگ مدرن هست؟ (MW) اگه منظورت اینه که اصن تموم میشه در قسمت سوم داستان.

نقل قول:
ممنون میشم محرومم کنی (:
نه! عذاب وژدان میگیرم!

نسیم 3شنبه که تو میری بمیری من با دوستام میرم خوش گذرونی!  Big Grin

سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان