امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(18-08-2015، 9:43)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن ک فـقـط خـوانـنـده هـا مـیـان بـه خـوابـم :|

زین اومده تو خوابت ؟ :|||
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(18-08-2015، 9:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:28)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن ک نـمـیتونـم رو کُل صـنـدلـیـا بـشـیـنـم -_-

کلاس چندی [گـُلـم] ؟ (:

من اون آدرس ُ ترم پیش نوشته بودم :|

البته وقتی بیکارم ._. ..

E2C
دیـر ثـبـت نـام کـردم -_-
مـنـم اون نـوشـتـتُ تـرم پـیـش دیـدم ^_^
وای من که دیر تر از تو رفتم :||

کصافط >_< ..

کلاس 205 ^_^ ..

(18-08-2015، 9:37)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شکلی بود جنی که دیدی؟(:
ازش سوال زبان می پرسیدی خو(:
دختر بود :|

(18-08-2015، 9:37)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُ هـمـه جـا جن مـیـبـیـنـی :| ! -_-

چـیـز عـجـیـبـی نـیـس ..

خیلی هم عجیبه :|

دیروز ان جنای چیز چیزا اومدن تو خوابم صحنه های +18 ُ با صحنه های ترسناک خودشون قاطی کردن :||||||

البته فقد دیروز که نبود ! یه هفته پیشم همین خواب دیروز ُ دیدم ! ._.

جدی مگه جنا هم اهل این کارا هستن
ای ای ای ای(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 156
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
من دیشب خواب دیدم سیروان مرده

بعد من هرروز میرفتم پیشش :|

بعد روز تولدش رفتم واسش جشن گرفتم .. اون گنجینه مم بردم :|

بعد زانیار اینا اومدن گفتن ای تویی هرروز میای..؟ما هروقت میایم اینجا تمزِ.. :|

بعد فهمیدیم که زنده بوده الکی خودشو زده بوده به مردن .. همیشه ام پشت درختا نزدیک قبرش بوده ..

_

قشنگ خودِ شرلوک بود خوابم .. :|

سیزن 3 اپیزود 1 :|||
 سپاس شده توسط Silver Sun
(18-08-2015، 9:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:41)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن امـروز دارم کـلـاس ^_^

ولـی غـزل کـار سـرنـوشـتـو مـیـبـیـنـی .. ؟! :|

من امروز ندارم :|

ساعت چند ؟ چندشنبه ها ؟ کدوم کلاس ؟ ._.

یـک شـنـبـه و سـه شـنـبـه (:

5:15 تـا 7:45 -_-

202

(18-08-2015، 9:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:43)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن ک فـقـط خـوانـنـده هـا مـیـان بـه خـوابـم :|

زین اومده تو خوابت ؟ :|||

حـس شـشـُم قـوی ای داری :||| ^_-

یـه بـار سـُلـطـان سـُلـیـمـانـم اومـده بـود -_-
 سپاس شده توسط Silver Sun
(18-08-2015، 9:44)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب خواب دیدم سیروان مرده

بعد من هرروز میرفتم پیشش :|

بعد روز تولدش رفتم واسش جشن گرفتم .. اون گنجینه مم بردم :|

بعد زانیار اینا اومدن گفتن ای تویی هرروز میای..؟ما هروقت میایم اینجا تمزِ.. :|

بعد فهمیدیم که زنده بوده الکی خودشو زده بوده به مردن .. همیشه ام پشت درختا نزدیک قبرش بوده ..

_

قشنگ خودِ شرلوک بود خوابم .. :|

سیزن 3 اپیزود 1 :|||

خخخخخ(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Interstellar
(18-08-2015، 9:44)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ای ای ای(:

نه دیگه اونطوری :|

یادم میاد از دور که میدی شبیه این چیزا بودن ._. امم این مانکنا هستنا ولی چیز چیزاش :| ._.

بعد که جلو تر رفتم دیدم دسته بزرگه :|||||||||

یا من منحرفم یا کورم . یا واقعنی حقیقت داشت :|

لعنتی قبلشم که وارد اون اتاقک بشم داشتم تلویزیون میدیدم ! بعد یهویی صدای تلویزیون [ که توی یه شبکش بودم ] قطع شد ( یعنی خش خش میکرد ) بعد هم انگار صدای شبکه بعدیش داشت میومد :|

بعد همینطوری جیغ میزدم صدام در نمیومد که [ واقعا صدام در نمیومد ! ] بعد یهو همه چیز قطع شد . منم برای انکه امتحان کنم ببینم صدام سر جاش ِ یه جیغ بلند کشیدم بعد در اون اتاقک باز شد ._. ..
 سپاس شده توسط Silver Sun
سلام من اومدم
+
کسی نی؟؟
 سپاس شده توسط Silver Sun
(18-08-2015، 9:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:44)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ای ای ای(:

نه دیگه اونطوری :|

یادم میاد از دور که میدی شبیه این چیزا بودن ._. امم این مانکنا هستنا ولی چیز چیزاش :| ._.

بعد که جلو تر رفتم دیدم دسته بزرگه :|||||||||

یا من منحرفم یا کورم . یا واقعنی حقیقت داشت :|

لعنتی قبلشم که وارد اون اتاقک بشم داشتم تلویزیون میدیدم ! بعد یهویی صدای تلویزیون [ که توی یه شبکش بودم ] قطع شد ( یعنی خش خش میکرد ) بعد هم انگار صدای شبکه بعدیش داشت میومد :|

بعد همینطوری جیغ میزدم صدام در نمیومد که [ واقعا صدام در نمیومد ! ] بعد یهو همه چیز  قطع شد . منم برای انکه امتحان کنم ببینم صدام سر جاش ِ یه جیغ بلند کشیدم بعد در اون اتاقک باز شد ._. ..
پس بگو فیلم سینمایی دیدی دیه جای من خالی(:
من کافیه یه فیلم ببینم ..

دیگه تا یه هفته شخصیتای خودمون  توی فیلم جایگزین میشه :|

که قشنگ میشه ازش یه فیلم 2 سیزنِ دراورد :|

+
اون دیشبیه خیلی بی ربط بود .. چون من اصلا تو جو سیروان نبودم :|
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun
(18-08-2015، 9:49)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من اومدم
+
کسی نی؟؟

سل.-.

(18-08-2015، 9:50)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کافیه یه فیلم ببینم ..

دیگه تا یه هفته شخصیتای خودمون  توی فیلم جایگزین میشه :|

که قشنگ میشه ازش یه فیلم 2 سیزنِ دراورد :|

+
اون دیشبیه خیلی بی ربط بود .. چون من اصلا تو جو سیروان نبودم :|

با چیزایی که می بینی تو هم یه داستان بنویس خو.-.
 سپاس شده توسط Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان