امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=48721

این جو موضوعات که کلا لینک تو لینکه رو فقد ببیندم یا منتقل کنم زباله ؟

@shadi♥
 سپاس شده توسط Apathetic ، ḲℑℳℐÅ
آگهی
(18-08-2015، 18:24)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=48721

این جو موضوعات که کلا لینک تو لینکه رو فقد ببیندم یا منتقل کنم زباله ؟

@shadi♥
اینا باید برن زباله دان !
چون وجودشون در انجمن سابقشون فایده ای جز سنگینی نداره .
مثلا بعضی تاپیک ها هستن عکساشون دیگه خراب شده ولی بازدید بالایی دارن اونا فقط بسته میشن ولی این هیچ چیزی جز سنگینی و ابرو ریزی نداره ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، ( lιεβ )
(18-08-2015، 18:24)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:20)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی ؟

نگفتی چرا ناراحتیا

منم بهت گفتم آرین جان (:

چند صفحه قبل ُ ببین (:

تولدتم مبارک .

چن صفحه قبل دقیقا
لینک بده

موردا زیاده .

چتی تو گفتگو قبل هم هست . شاید یک صفحه قبل هم باشه . 

+ ممنون شادی (: ! ولی چند تا عکس داره زیرش . ویرایشش کنم ؟
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Apathetic
ارع شادی من بودم:|
خدافظ -ـــ-

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 178

سپاس شده توسط Silver Sun
سلام ._.
 سپاس شده توسط Apathetic ، ( lιεβ ) ، Silver Sun ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Brooklyn Baby
(18-08-2015، 18:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

دو ساعتت اون پایین زل زدی تازه سلام میکنی ؟ :|

سلام :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-08-2015، 18:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام(:
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 178
(18-08-2015، 18:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:24)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:20)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:19)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی ؟

نگفتی چرا ناراحتیا

منم بهت گفتم آرین جان (:

چند صفحه قبل ُ ببین (:

تولدتم مبارک .

چن صفحه قبل دقیقا
لینک بده

موردا زیاده .

چتی تو گفتگو قبل هم هست . شاید یک صفحه قبل هم باشه . 

+ ممنون شادی (: ! ولی چند تا عکس داره زیرش . ویرایشش کنم ؟
دنبال چی باشم دقیقا
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread

سلام ._.

سلام  :hje: 

(18-08-2015، 18:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع شادی من بودم:|
دفعه اخرت باشه وسط کلاس رقص به من گیر میدیا -_-
من پاتو لقد کردم ؟ خودت پاتو اورده بودی تو حلقم ! -_-
شانس اوردیم استاد رقص مث رزی قاطی نبود .. اگه عصبانی میشد کار هردومون تموم بود :|
بی تربیت ! 
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Silver Sun ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان