امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(18-08-2015، 18:49)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!
احسان :|  :ngh: 

(18-08-2015، 18:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فرقی نگردم
باشه گریه نکن قبول میکنم  :4chs: 
خب چه خبر داداش دوقولوی همسن خودم ؟
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(18-08-2015، 18:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:48)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(_-_)
-_-

اسپم تو اسپم :|

این اسپمه ایا؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ
(18-08-2015، 18:51)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:49)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

اسم توام احسانه مگه ؟؟؟؟ O__o
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 184
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(18-08-2015، 18:51)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قرار نیست با ی دختر تو این داستان بمونم:|
مخ همتون باید بزنم مث اینکه:/\
کی اصن همچین چیزی گفت -_-
من شادی نیستم اگه به همین سادگی کسی رو بپذیرم :-)
راستی اهورا گفت قراره من (وی) رو بکشم ^_^
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، # αпGεʟ
(18-08-2015، 18:51)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!

(18-08-2015، 18:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فرقی نگردم
باشه گریه نکن قبول میکنم  :4chs: 
خب چه خبر داداش دوقولوی همسن خودم ؟

خبر اینکه کمبود مدیر باعث شده مدیرها یکی یک بخش بردارن برای خودشون
خب
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
6- شما مهربان و حساس هستید. مردم ارتباط خیلی خوبی با شما دارند. دوستان زیادی دارید و عاشق کمک کردن به آنها هستید. درون شما بسیار درخشان است و روابط تان گرم و صمیمانه که موجب می شود دیگران از زمانی که در کنار شما سپری می کنند لذت ببرند. هر روز به اینکه چه کاری برای بهبود و پیشرفت خود می توانید انجام بدهید، فکر می کنید. می خواهید که جذاب و خارق العاده باشید. بیشتر از هر کس دیگری در این دنیا به عشق ورزیدن نیاز دارید. شما حتی آمادگی دوست داشتن کسانی را که محبت و دوستی به شما نشان نمی دهند را نیز دارید.

:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=190273
 سپاس شده توسط Apathetic ، # αпGεʟ
(18-08-2015، 18:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اسپمه ایا؟
وا امیر از تو بعیده تو که مدیر بودی 0_0
ارسال عاری از متن یعنی شکلک و این جور چیزا اسپم ب حساب میاد :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

ســلام!
بله؟ ! :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(18-08-2015، 18:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:48)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(_-_)
-_-

اسپم تو اسپم :|

این اسپمه ایا؟

شکلک خالی اسپمه دیگه .
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
دارم دنبال یونیفرم میگردم اعتراض کردن خیلی ضایست :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان