امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ]

(22-08-2015، 21:39)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:37)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:34)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:28)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع
أورين
ميشه ٢

حالا اگه گفتيد نصف ٤٦چن تا ميشه؟
شصت (: 

جمع كن اين شصتو خخخخ
این شست ؟ o_O

لا الا ه الله
خجالت بكش  Big Grin
اینم نبود ؟ O_o ?? 
خودت یکیو بگیر دیگه .. من خسته شدم :\
[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 48
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(22-08-2015، 21:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خَستم .__.

خسته نباشيbathtime
25r30
غزل با محو شدن مشکلی نداری آیا؟
(22-08-2015، 21:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:16)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُستـآد ایمـان .. ایمـان .. ایمـان کُجـا میری ایمـآن .. ن ن ن ن ن Big Grin 

اهورا واقعا جالب بود :| 

تو اون صحنه که حلقه رو پرت میکنم تو دریاچه اشکم در اومد اصن ._. احساساتی شُدم .-. 
ایمان مارلبورو مگ تو احساساتت بالای نافتم هس ؟ .-. :7
بهت نمیخورد 
p: 
اصن گاهی وقتــآ احسـاساتی میشم عجیب :\ 
1000 دور بت گفتم زشته :| مارلبرو چیه ؟ :| برو خُدا روزیتو جـا دیگه حواله کنه :V 
پس تو ام بالای ناف حضور داری :|
سوپر محل نداره
تو آدرس بده :7
(22-08-2015، 21:25)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف ٢٢چن تا ميشه
هر كي بگه جايزه دارم

3.5
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
انقدر خوشم میـاد داد میزنم رو خانومم 

میگم برو بخواب >__< 

اونم میگع چشم آقآم ._. میرم بخوابم .__. 

^_^' اصن دیوونه ی این دیالوگم .______________. 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Thyme ، esiesi
گمشین ! من الان درگیر درگیرم !

از یه طرفی دام تو آپارات احضار روح ُ میبنم ! از یه طرفی آهنگ پروفایل پارمیدا رو گوش میکنم ! از یه طرفی دارم اون فیلمه آشنای با مادرو دانلود میکنم و از طرفی هم دارم اینجا پاسگو شمام !

وای خدایا ! O_O
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، esiesi
(22-08-2015، 21:43)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم برو بخواب >__< 

چ چیزا \:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، # αпGεʟ
(22-08-2015، 21:44)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2015، 21:43)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم برو بخواب >__< 

چ چیزا \:

الکـی مثلا من خانوم دارم :V 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
هیییییم cry girl

سپاس شده توسط Thyme ، ḲℑℳℐÅ
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
kimia-s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
t★r G!RL$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ ẰLi ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ChaRizMa~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یاسی@_@ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღBeauty G!Яlღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

یکم زر بزنین دیگه :|
پارمی پ--- :7
غزل غزل غزولچه :\
علی پلمگ :|
امیرم ک نیاز ب توضیح نداره -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ
من فعلا درگیر یه سری کارم >_<

باید زود انجام بشه !
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
pe5   ~~. Spider  

(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان